Möten
Medlemmar

 Lions Club Ängelholm

 

Vi på Lions Ängelholm vill önska alla en underbar sommar! Du kan alltid höra av dig om du undrar något eller är intresserad av att bli medlem i Lions. Maila då till lionsangelholm@gmail.com  eller kontakta någon under sidan "medlemmar" så kan vi hjälpa till. 

Vilket fint Nationaldagsfirande det blev i Hembygdsparken! Solen lyste och Robin Holmberg presenterade Ängelholms Nya Ambassadörer Jill Johnson, Maria Rooth och Christian von Koenigsegg. Lions fick också möjlighet att dela ut sitt årliga Ungdomsledarstipendium på 5.000 kr som i år gick till Oscar Gadd. Stort Grattis och lycka till i fortsättningen!

 

Nu är det vår, eller??

Vi får vara tacksamma få den försmak vi fick på hur det känns med vår och sommar och vädret är ju alltid ett populärt samtalsämne.

Helt plötsligt känns det mer angelägeta att lyfta fram frågor som är viktigare för vår existens som miljöfrågor och vad varje individ kan göra för att medverka till att göra världen lite bättre, ett steg i taget.

Det är det som vi på Lions arbetar med eftersom många människor behöver mer hjälp på grund av miljökatastrofer som översvämningar, extrema regnväder, stormar, bränder, värme som torkar ut både natur, djur och människor.

Det är otroligt svårt för oss i Sverige att sätta sig in i hur det skulle vara att leva i den osäkerheten, fattigdomen och med extrema naturkatastrofer.

Titta gärna på en video som visar Lions Internationella arbete genom att klicka på DENNA länken och tycker du att det verkat intressant att vara med och göra skillnad så maila gärna till lionsangelholm@gmail.com så kontaktar vi dig och berättar mer om oss.

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter