Möten

          Information från

   Lions Club Gävle

Har Du lite fritid ”över”? Känner Du att Du vill göra världen lite bättre för någon? Kontakta oss och bli medlem i Lions Club Gävle – vi arbetar ideellt för att göra världen lite bättre lokalt, nationellt och internationellt. Du kan även få information om Lions Club Gävle på vår Facebook-sida  https://www.facebook.com/lionsclubgavle/?fref=ts

Senaste Nytt

2017-07-08  Forsbyläget är genomfört!

Juli 2017 anordnade klubben sitt årliga kollo för ett 20 tal barn från Gävle. Tack vare aktiviteten ”Gävle Lucia” så får Lionklubben in pengar så vi kan genomföra olika aktiviteter, bland annat förgylla vardagen för några medmänniskor.

. Under en vecka fick barn och ungdomar från Gävle ett avbrott i vardagen, det blev som vanligt mycket bad och andra lekar samt sena kvällar till ledarnas förtrytelse.  De var mycket pigga på kvällarna men ej så lätta att väcka till frukost, alltså en helt normal sommarlovsvecka. En av dagarna gjorde hela gänget en utflykt till Årsunda strandbad där förutom sol och bad alla bjöds på en mycket omtyckt lunch!

Se här några bilder från lägerdagarna

2017-05-15 Luciaaktiviteten har startat!

Snart är det sommar och innan vi vet ordet av så är det Lucia igen.

För att aktiviteten Gävle Lucia ska bli så bra som vi alla önskar har arbetet alltså redan startat!

I år genomförs Gävle Lucia i ett samarrangemang mellan Lions Club Gävle och Lions Club Gävle Norra. Vår främsta samarbetspartner är som förra året Gestrike Medias månadstidning Gestrike Magasinet som delas ut till de flesta hushåll i Gävle. Utöver denna sida kommer information att finnas på Gävle Lucias Facebook-sida.  https://www.facebook.com/gavlelucia15/?fref=ts

2016 års Lucia Malin Engvall med tärnor.           

 

 

2017-05-10 GD/GIF-Galan 2017

Vid GD/GIF-galan för Särskolorna i Gävle, Sandviken och Hofors, deltog Lionsclub Gävle som prisutdelare.

    

Ovan några klasser med glada pristagare.

   

Ovan "Guldmedalj" samt prisutdelare från Lions Club Gävle

Att glädja många i "det lilla". Lions Club Gävle har under ett antal år köpt "Guldmedaljer" som vi delar ut till alla deltagare (i år nästan 180 barn- och ungdomar). Som ni ser är glädjen på topp när man vinner en guldmedalj. (och glädjen är minst lika stor hos oss Lions som med lite kan glädja så många)

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter