Möten
Medlemmar

   

       

Aktuellt från

Lions Club

Gävle Norra 

 

Årg. 20                                2018/19                            Nr 61 Juli 2018


Lions i Gävle Norra                                                            2018-07-11

Gävle Triathlon

I helgen gick Gävle Triathlon av stapeln. På lördagen avverkades tävlingsklasserna för seniorer och ungdomar. I år hade dessa tävlingar SM-status. På söndagen var det deltagarna i masterklasser och motionsklasser som simmade, cyklade och sprang. Lions Club Gävle Norra medverkade för tredje året i rad som funktionärer. I år hade vi funktionärsansvaret för löparbanan och vi var utplacerade på ett 10-tal platser för att visa väg för löparna, hjälpa gående och trafikanter samt svara på frågor från intresserade. Att även de tävlande inser vikten av bra funktionärsarbete visade sig bl.a. genom att flera av dem, trots den trötthet de måste ha känt på sista varvet, tackade oss för ett väl genomfört arbete.

         

      Uppladdning inför start                                          Lunch

Full fart på bangolfen i Stenebergsparken

Lions bangolf i Stenebergsparken pågår dagligen mellan kl 12-19. Priserna för att spela är 50 kronor för vuxen, 25 kronor för pensionär och för barn. Det finns möjlighet att köpa säsongskort. I kiosken finns glass, dricka och kaffe.

Välkomna!

      

                                         

                                                            

Sveriges Lions motto:           För samhällsansvar och livskvalitet                                    

 

 

 

                                

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter