Möten
Medlemmar
 
Lions tillgodoser behov både lokalt och runtom i världen, varje dag.
Vi skänker allt av det vi samlar in - all adminstration betalas helt av medlemmarna själva.

Var med på Gnestatrampet.
11 september 2016

LÄS MER gnestatrampet.se
FÖRANMÄLAN Gå direkt till anmälan


Tack alla ni som fyndade på Lions stora Loppmarknad och ett varmt tack till alla er som har skänkt under året.
Sista lördagen i maj genomför vi traditionsenlig loppmarknad mitt i Gnesta. Välkommen åter nästa år.


STOR SUCCÉ FÖR ÅRETS CIRKUS

Den 1 juni bjöd Lions Club Gnesta med hjäp av alla fantastiska sponsorer alla barn på gratis cirkus. Det blev en eftermiddags och en kvällsföreställnig väl värda att minnas.

Både publik och artister var mycket nöjda med den fantastiska stämning som föreställnigen bjöd.

KLUBBEN RIKTAR ETT RIKTIGT VARMT TACK TILL VÅRA SPONSORER!

Huvudsponsorer
Rekal
Hemköp
EJB Dengg Förvaltning
Anticimex
Greens Entreprenad
MSA Fastigheter
GKH Konsult
Ekonom G.Sandberg
Gnesta Matmarknad
ICA
Sponsorer
Bo Dahlgren Bygg
Elve Energi
KåBe Maskin
Gnesta Färghus
Intersport
Handelsbanken
Gnesta Hem
Leif Karlsson Gräv
Knutström Elektriska
Assistanskåren
MUG Förvaltning AB
Statoil
Gnesta Mark o Maskin
Swedbank
Modern Ekonomi
Eriksson & Anjou Måleri
M Jacobsson Mur
Företag och Framtid
Traseko
Björnlunda Bygg
Söberg &Söderström
PTT Bilverkstad
SEB
XL Bygg
Dialect
Åmells
Gnesta Auktionskammare
Gnesta Bilvård
Pressbyrån
Gnesta Glas
Gnesta Tandvårdsteam
Gnesta Hudvård
Stigtomta Kvarn
Guldsmens
Redovisningstjänst
Grenolu
Smidheda
Gnesta Taxi
Synia
Önskebrunnen
Warensce
Larssons Louge
Kaffebaren
Bistron
Luis Kök
Stila
Blomstergården
Andreassons El
Hälsohuset
Kimsjö
Älvsjö Plåtslageri
Gustafsvik


Lions Club Gnesta bildades 1955 och har idag 42 aktiva medlemmar. Klubben samlar in aktivitetsmedel genom olika klubbaktiviteter och ger sedan ut bidrag till lokala, nationella och internationella stödinsatser. Vi ger även bidrag till enkilda behov. Lions Club Gnesta ger i första hand bidrag för att förbättra livskvalitén för våra målgrupper som är barn, ungdom, handikappade samt äldre. Det du bidrar med till Lions i Gnesta går allt till välgörenhet. Administrationen betalas av våra egna medlemmar.

 


Om Lions Clubs International

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Vi har 1,35 miljoner medlemmar i mer än 45000 klubbar i mer än 206 länder och geografiska områden.

Lions har en dynamisk historia. Organisationen bildades 1917, vi är mest kända för att bekämpa blindhet, men vi gör frivilliginsatser för många andra typer av hjälpprojekt, till exempel miljöprojekt, mat till hemlösa samt hjälp till äldre och handikappade.

Lions ger synen tillbaka. Genom att utföra synundersökningar, donera utrustning till sjukhus och kliniker, distribuera medicin och sprida information om ögonsjukdomar arbetar Lions för sitt mål att ge syn till alla. Vi har utökat vårt engagemang att bevara synen genom otaliga lokala insatser och genom vårt internationella SightFirst-program, vilket arbetar för att utrota blindhet i världen.

Lions stödjer ungdom. Våra lokala projekt ger ofta stöd till lokala barn och skolor genom stipendier, rekreation och mentorskap. Internationellt erbjuder vi många program, till exempel fredsaffischtävlingen, ungdomsläger, ungdomsutbyte och Lions Quest. 

Vårt leoklubbprogram ger ungdomar i världen möjlighet till personlig utveckling genom att delta i frivilliginsatser. Det finns cirka 144 000 leomedlemmar och 5 700 leoklubbar i mer än 140 länder runtom i världen.

Lions beviljar anslag. Sedan 1968 har Lions Clubs International Foundation (LCIF) beviljat mer än USD 700 miljoner i anslag som stöd till Lions humanitära projekt runtom i världen. LCIF blev år 2007 rankad som den främsta frivilligorganisationen i en studie gjord av The Financial Times.

Lions hjälper till efter katastrofer. Vår stiftelse och Lions medlemmar hjälper tillsammans till med hjälpinsatser efter det att katastrofer har inträffat, bland annat omedelbar hjälp i form av mat, vatten, kläder och mediciner samt i långsiktiga återuppbyggnadsinsatser.

Lionmedlemmarna är aktiva. Vårt motto är "Vi tjäna". Lions ingår i ett globalt servicenätverk och vi gör det som behövs för att hjälpa våra lokala samhällen.

För mer information om Lions besöker du vår webbplats www.lionsclubs.org

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Presentera evenemang
Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter