Möten
Medlemmar
Vid våra aktiviteter kan du nu betala med Swish. Lions Club Gnesta har Swish-nummer 123-237 09 06

Huvud LCG

KOMMANDE AKTIVITETER

JULKONSERT 20 DECEMBER 2017 KLOCKAN 19:00 ELEKTRON GNESTAJulkonsert 20 decemeber 2017

ÄVEN 14.00
BILJETTER FINNS PÅ MEDBORGARKONTORET TILL JULKONSERT 14.00

Lions Club Gnesta har äran att bjuda in till årets julhändelse i Gnesta.
Julkonsert med vår egna stjärna Karin Westerberg
med gästartisterna Niklas Asknergård och Klas Jervfors.

Kom och starta Julen på bästa sätt med en unik konsert. Biljetter säljs på medborgarkontoret, Biblioteket, Marieströmsgatan 3, Gnesta
Biljettpris 150 kr. Överskottet går oavkortat till Lions hjälpverksamhet


KLOCKAN 19.00 UTSÅLD!Julkonsert med Karin Westerberg med gäster

Lions Club Gnesta har äran att bjuda in till årets julhändelse i Gnesta.
Julkonsert med vår egna stjärna Karin Westerberg
med gästartisterna Niklas Asknergård och Klas Jervfors.

Kom och starta Julen på bästa sätt med en unik konsert. Biljetter säljs på medborgarkontoret, Biblioteket, Marieströmsgatan 3, Gnesta
Biljettpris 200 kr. Överskottet går oavkortat till Lions hjälpverksamhet


 

Gnesta Julmarknad
Skyltsöndagen den 26 november kl 12-16

Stort varmt tack till alla utställare, artister och samarbetspartners som tillsammans med alla besökande gjorde dagen till en utmärkt start på julen!

 


Gnestatrampet 2017
109 glada, cyklade söndagen den 10 september, ihop medel till en sökhund.

 


Lions tillgodoser behov både lokalt och runtom i världen, varje dag.
Vi skänker allt av det vi samlar in - all administration betalas helt av medlemmarna själva.

Håll dig uppdaterad. Gilla oss på Facebook! https://www.facebook.com/LionsGnesta/


 

STORT TACK TILL ALLA ER SOM KOM OCH FYNDADE PÅ VÅR STORA LOPPMARKNAD
HELA ÖVERSKOTTET GÅR SOM ALLTID DIREKT TILL VÅR HJÄLPVERKSAMHET


 


ETT STORT GRATTIS TILL ÅRETS STIPENDIATER

Lisa Hjälm Stipendium

ÅRETS UNGDOMSLEDARE 2016
Lisa Hjälm

 

ÅRETS UNGDOMSTALANG 2016
Lina Dolk

Stipendierna är på 5 000 kr vardera och delades ut vid årets julmarknad.


 

Världens Barn 2017

 

Tack alla företag som hjälper Lions Club Gnesta att samla in till Radiohjälpens insamling Världens Barn.

__________________________________________________________________________________

Lions Club Gnesta bildades 1955 och har idag 42 aktiva medlemmar. Klubben samlar in aktivitetsmedel genom olika klubbaktiviteter och ger sedan ut bidrag till lokala, nationella och internationella stödinsatser. Vi ger även bidrag till enkilda behov. Lions Club Gnesta ger i första hand bidrag för att förbättra livskvalitén för våra målgrupper som är barn, ungdom, handikappade samt äldre. Det du bidrar med till Lions i Gnesta går allt till välgörenhet. All administration betalas av våra egna medlemmar.

 


Om Lions Clubs International

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Vi har 1,35 miljoner medlemmar i mer än 45000 klubbar i mer än 206 länder och geografiska områden.

Lions har en dynamisk historia. Organisationen bildades 1917, vi är mest kända för att bekämpa blindhet, men vi gör frivilliginsatser för många andra typer av hjälpprojekt, till exempel miljöprojekt, mat till hemlösa samt hjälp till äldre och handikappade.

Lions ger synen tillbaka. Genom att utföra synundersökningar, donera utrustning till sjukhus och kliniker, distribuera medicin och sprida information om ögonsjukdomar arbetar Lions för sitt mål att ge syn till alla. Vi har utökat vårt engagemang att bevara synen genom otaliga lokala insatser och genom vårt internationella SightFirst-program, vilket arbetar för att utrota blindhet i världen.

Lions stödjer ungdom. Våra lokala projekt ger ofta stöd till lokala barn och skolor genom stipendier, rekreation och mentorskap. Internationellt erbjuder vi många program, till exempel fredsaffischtävlingen, ungdomsläger, ungdomsutbyte och Lions Quest. 

Vårt leoklubbprogram ger ungdomar i världen möjlighet till personlig utveckling genom att delta i frivilliginsatser. Det finns cirka 144 000 leomedlemmar och 5 700 leoklubbar i mer än 140 länder runtom i världen.

Lions beviljar anslag. Sedan 1968 har Lions Clubs International Foundation (LCIF) beviljat mer än USD 700 miljoner i anslag som stöd till Lions humanitära projekt runtom i världen. LCIF blev år 2007 rankad som den främsta frivilligorganisationen i en studie gjord av The Financial Times.

Lions hjälper till efter katastrofer. Vår stiftelse och Lions medlemmar hjälper tillsammans till med hjälpinsatser efter det att katastrofer har inträffat, bland annat omedelbar hjälp i form av mat, vatten, kläder och mediciner samt i långsiktiga återuppbyggnadsinsatser.

Lionmedlemmarna är aktiva. Vårt motto är "Vi tjäna". Lions ingår i ett globalt servicenätverk och vi gör det som behövs för att hjälpa våra lokala samhällen.

För mer information om Lions besöker du vår webbplats www.lionsclubs.org

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter