Möten
Medlemmar

           

 Fotot ovan visar klubbens medlemmar februari 2015 ( Sex medlemmar saknas på fotot). 

Välkommen till Lions Club Göteborg /Tuve Säve 

Lions Tuve Säve tackar för alla bidrag önskar alla en trevlig sommar!

 

 

 


Emma Ivarsson får Lions Club Göteborg / Tuve Säves Utmärkelse för år 2019.

Priset delades ut på Tuvedagen den 25 maj på Tuve torg av Lions president / ordförande Christina Ramberg.

Tuvebon Emma Ivarsson har med mycket värme, kärlek och personligt uppoffrande hjälpt ekonomiskt utsatta barnfamiljer med mat till juletid. Hon har med hjälp av andra volontärer åkt runt i Göteborg med omgivande kommuner och överlämnat julkassar med mat.

På Facebook har hon presenterat hjälpbehovet och får där in betydande summor som hon handlar mat för. Varje år sedan 2012 har hon genomfört detta vid sidan av sitt arbete inom socialtjänsten.


Klubben bildades den 23 november 1993.


Vill du veta mer om Lions Tuve Säve, läs då en artikel införd i Tidningen Backa / Kärra  november 2018, sidan 16.

Länk till tidningen.

 


 

 

 

Lions är en internationell organisation med ca 1,4 miljoner medlemmar.Vi finns i mer än 200 länder och geografiska områden i c:a 46 000 klubbar.I Sverige är vi c:a 10000 medlemmar i mer än 400 klubbar. Lions är politiskt och religiöst obundet.

Lions Club Göteborg/Tuve Säve bildades 1993 och är en öppen förening för både kvinnor och män. Vi träffas en gång i månaden för planering av vår verksamhet och för att ta beslut om bidrag till behövande. Allt i syfte för att hjälpa medmänniskor.

Ett medlemskap i Lions innebär ett personligt och praktiskt engagemang i gott kamratskap. Vi använder vår tid och våra talanger till att förbättra livskvalitet för behövande medmänniskor. Tillsammans utvecklar vi nya färdigheter, knyter bestående vänskapsband och möter nya utmaningar.

Vårt valspråk är ”För samhällsansvar och livskvalitet”, vilket innebär att vår huvudsakliga verksamhet är att hjälpa. Vi vill hjälpa där samhällets övriga resurser inte räcker till. Den hjälpen kan vara ekonomisk eller stöd på annat sätt. Vi hjälper lokalt, nationellt och internationellt.

  

 

 

 

 

 

 

 
 
susnet.nu statistik


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Presentera evenemang
Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter