Kokoukset
Jäsenet

 

Kellokosken Syvälahden Taidepolku on nyt avattu.  Kurssilla valmistuneet 13 uutta teosta ovat nähtävillä polun varrella. Kiitokset kaikille taiteen tekijöille, Veera opettajalle ja muille apuna mukana olleille tahoille.

Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin ympäristötaiteen teoksiin Kellokosken jokivarteen pitkin kesää.

                

                 Eeva Sinivuori, Vuokoksi halusin

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006

Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (24.03.2019) meitä Annoja on 21 (+ 1 ulkojäsen)

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter