Kokoukset
Jäsenet

 

Tule jättämään oma kädenjälkesi Kellokosken Taidepolulle

 

Kellokosken Syvälahden Taidepolku luotiin ensimmäistä kertaa Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi vuonna 2017. Yhden välivuoden jälkeen Taidepolun on tarkoitus taas herätä eloon.

Tuusulan kunnan kulttuuritoimi ja Lions Club Kellokoski / Annat järjestävät pop up –viikonloppukurssin toukokuussa Kellokosken koululla, jossa valmistetaan persoonallisia ympäristötaideteoksia polulle. 

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan yksin tai ystävän / perheenjäsenen kanssa. Teoksen voi valmistaa myös muutaman hengen työryhmässä. Kurssille mahtuu 16 henkilöä. Ilmoittaudu kurssille www.lyyti.in/kellokoskentaidepolku

Taidepolku avataan la 25.5.2019 Kellokosken Kalastuskauden avajaisten yhteydessä. Polku alkaa Kellokosken uimarannan tuntumasta ja päättyy Omenalahden puistoon.

Pop up -ympäristötaidekurssi:

Infokerta ke 10.4. klo 18–20 Kellokosken koululla, Koulutie 7.

Viikonloppukurssi la–su 4.–5.5. klo 10–16 Kellokosken koululla, Koulutie 7.

 

 

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006

Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (24.03.2019) meitä Annoja on 21 (+ 1 ulkojäsen)

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter