Kokoukset
Jäsenet

 

LC Lahti Salpausselän perustamiskokous pidettiin 18.2.21967 Lahden Seurahuoneella. Kummiklubinamme toimi LC Lahti, jonka presidentin toimesta otettiin yhteyttä Arvi Rautioon, joka puolestaan keräsi joukon aktiivisia ja saman henkisiä nuoriamiehiä yhteen. Perustamisjuhla pidettiin Messilässä 14.5.1969. Perustajajäseniä oli 23 kappaletta.

Siitä alkoi klubimme taival yleviä lionsperiaatteita noudattaen. Nykyinen miesvahvuus on 37 henkeä.


Toimintamme tänä päivänä on hyvin samanlaista kuin 40 vuotta sitten. Pidämme kuukausikokouksiamme, hoidamme aktivitteejamme, joista täkeimmät ovat Leijona-ajo, Huumeeton huominen-konsertti. Meillä on myös nk Suomi-poika Virosssa, jota autamme niin taloudellisesti kuin muutenkin. Harrastamme paljon musiikkia, soitamme ja laulamme. Tosin joku saattaisi sanoa, että mieluummin kuin hyvin.

Teemme yhteisiä retkiä loppukesällä veneillä joko järvellä tai merellä, talvella hiihdämme pohjoisessa. Olemme käyneet myös erämetsällä yhdessä "ammattilaisten" kanssa.

Mikäli uskot, että tällainen toiminta kiinnostaa Sinua, ota yhteyttä vaikkapa presidenttiimme.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter