Kokoukset
Jäsenet

Uusimpia projektejamme:

Televisio hoivakodille

Lehtimäen Lions Clubin lahjoittama 50 tuumainen televisio luovutettiin 26.11. hoivakoti Helmiinaaan, vähän niinkuin joululahjana. Asennuksen hoiti Ari Yli-Kesäniemi. Niin asukkaat kuin henkilökuntakin olivat todella iloisia lahjoituksesta. Nyt kelpaa katsella mm. vanhoja Suomi-filmejä isosta näytöstä ja kuunnella selkeää äänentoistoa! 

Oviavustus nuorisoseuralle

Klubi päätti kevättalvella hankkia Lehtimäen nuorisoseuran yläkerran rikkinäisen parioven tilalle tukevamman metallivahvisteinen oven ikkunoineen. Alavus Ikkunat ja ovet –firmasta tilattu ovi saapui keväällä ja Alajärven kaupunki hoiti asennuksen syksyllä. Yläkerran ovi on yksi rakennuksen hätäpoistumisväyliä, joten sen toimivuus on tärkeää myös nuorisotilojen turvallisuuden kannalta. Tämä nuorisoseuran turvallisuushanke esiteltiin yhtenä klubin Suomi 100-hankkeena.


LC-tiernapojat Pandatalolla Ähtärin kaupungin henkilöstön pikkujoulutilaisuudessa. Kuulijoita n. 300.

Tiernapojat


Vanhempia tekemisiä:

Suomi 100 vuotta 6.12.2017

Aamuhämärässä ryhmä lioneja puolisoineen sytytti yli 100 kynttilälyhtyä sankarihaudoille. Hautojen kynttilävalaisulla on klubilla jo 41 vuoden perinne. Hiukan myöhemmin lionit olivat lipunkantajina ja lumipuvuissa aseineen lippuvartiossa sankarikalmiston seppeleenlaskujen yhteydessä.


Itsenäisyyspäivän juhlassa olivat pääosissa Taimelan alakoulun oppilaat. Klubi oli mukana yhteistyökumppanina. 

Itsenäisyyspäivän kunniaksi veimme myös täytekakut vanhainkotiin ja palvelukoteihin. Itsenäisyyspäivän kakkukahvitukset klubi aloitti jo ensimmäisenä toimintavuonnaan 1974; silloin ne tarjoiltiin Töysän ja Lehtimäen yhteisessä vanhainkodissa.


 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter