Möten
Medlemmar

Lions bildades 1917 i Chicago, USA, och kom till Europa 1948 genom att den första klubben bildades i Stockholm. Vår klubb - Lions Club Reng Höllviken - bildades 1967 och har sedan dess varit aktiva i Höllviken med omgivningar. Vi är idag 54 medlemmar med ungefär lika många kvinnor som män..

Vill Du bli medlem i vår organisation? Känner Du att Du vill bidra med Din tid för att skapa möjligheter för dem, som har det svårt? Tveka inte. Ta kontakt med oss. Vi behöver Din hjälp!

Våra stora aktiviteter är vår välbesökta Loppmarknad, uppskattade Allsångskväll vid Falsterbokanalen och Julmarknaden under första advent. Tack vare dessa tre aktiviteter kan vi bidra med ungefär 900.000 kronor per år till olika projekt i vårt närområde, Sverige och utomlands.

Bästa kompis 2018

Stipendier för Bästa Kompis delades ut i samband med avslutning för 9:e klasserna. Stipendiater blev Axel Wollard (Ljungenskolan), Ludvig Nilsson (Stora Hammars skola), Albin Engkvist (Sandeplansskolan),  Victoria Vidmar (Ängdala skolor), Jakob Wistén (Tångvallaskolan), Hilda Hyén (Skanörs skola) och hela klassen (Skanör Falsterbo Montessoriskola). Läs mer här.

Vi gjorde det tillsammans i Halörhallen

Vi gjorde det tillsammans den 2 juni i Halörhallen! Stort tack till alla medverkande för all positiv energi och glädje. Fullt av aktiviteter både i och utanför Halörhallen. Vi har fantastiska föreningar i Höllviken. Läs mer här.

Allsång vid Falsterbokanalen

En härlig sommartradition är vår Allsångskväll vid Falsterbokanalen. I den vackra omgivningen brukar det vara ungefär 1 500 personer som med stor glädje deltar i allsången och njuter av sin medhavda matsäck. I år är Allsångskvällen den 26 juli. Väl mött vid kanalen för allsång och picknick.

Nästa loppis

Alla lördagar udda veckor mellan kl 10.00 - 13.00
Loppisladan, Skegrievägen (vid Kämpingegården), Höllviken. Se vidare under Loppmarknad

 

Lions valspråk

WE SERVE - VI HJÄLPER

Lions uppgift

Att göra det möjligt för de frivilliga att tillhandahålla hjälpinsatser i samhället, tillgodose humanitära behov samt främja fred och internationell förståelse genom Lions klubbar.

Vill Du bidra med Din tid i ett humanitärt arbete?
Kontakta oss. Vi vet hur.

Mer information om Lions:
Lions Sverige södra distriktet www.lions101s.se 
Lions Sverige www.lions.se
Lions International www.lionsclubs.org/SW
Lions Clubs International Foundation www.lcif.org/SW/index.php

 

eXTReMe Tracker

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter