Meetings

Lions vine in intampinarea nevoilor comunitatii locale si a lumii in fiecare zi impartasind un crez de suflet - servirea comunitatii!

Lions Clubs International este cea mai mare organizatie de tip club servicii de voluntariat. Avem 1.4 milioane de membrii in mai mult de 46,000 cluburi in mai mult de 206 de tari in diferite zone geografice.

Lions are o istorie dinamica. Fondata in 1917, suntem cel mai bine cunoscuti ca luptand pentru vedere, impotriva orbirii si a deficientelor oculare dar isi ca voluntari in multe si diferite proiecte ale comunitatilor - inclusiv in grija pentru mediul inconjurator, combaterea foametei, ajutarea varstnicilor si a celor cu dizabilitati.

Lions re-da vederea. Efetuand campaniile de screening oftalmologic, dotand cu  echipament specific spitale si clinici,  distribuind medicamente si contribuind la cresterea gradului de constientizare a  bolilor de ochi, Lions are ca misiune sa furnizeze viziune pentru toti. Ne-am extins angajamentul nostru de conservare a vederii prin nemumarate eforturi locale si prin programul nostru international SightFirst care lucreaza pentru a eradica orbirea.

Lions serveste tinerii. Proiectele noastre comunitare locale ofera sprijin suport local copiilor si scolilor , prin intermediul unor burse, recreere, mentorat. La nivel International oferim multe programe, proiecte, imclusiv Concursul Afise pentru Pace, Tabere de tineret si schimb, Lions Quest.


Al nostru Leo Program ofera tinerilor din lume  cu oportunitatea de dezvoltare personala prin intermediul voluntariatului. In acest program sunt aproximativ 144,000 Leo si 5,700 Leo club-uri in mai mult de 140 de tari peste tot in lume.

Lions acorda granturi. Din 1968, Lions Club International Foundation (LCIF) a acordat mai mult de US$700 milliooane in granturi ca sa sprijine proiecte Lions umanitare peste tot in lume. LCIF a fost clasat pe primul loc ca si organizatie nonguvernamentala in anul 2007 dupa studiul efectuat de The Financial Times.

Lions ajuta in cazul dezastrelor. our Impreuna Fundatia si Lions ajuta comunitatile in urma unor dezastre naturale prin prevederea unor nevoi imediate cum ar fi hrana, apa, imbracaminte si consumabile medicale  – si sprijinirea la reconstructia pe termen lung.

Lions sunt activi. Motto-ul nostru este "Noi Servim." Lions aface parte dintr-o retea globala de servicii, facand tot ceea ce este necesar ca sa ajute comunitatea locala.

Pentru mai multe informatii despre Lions vizitati www.lionsclubs.org

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter