Möten
Medlemmar


           

 

 

 

Lions Club Åstorp delar ut musik- och ledarstipendium, bidrar med medel för trivselaktiviteter på samtliga av kommunens äldreboenden och ger bidrag till handikappade och behövande ungdomar t.ex handikappdisco och lägerversamhet. Vi bidrar även till barncancer- och barndiabetesfonden och till skolor i Nepal och Rumänien. Katastrofhjälp har utgått till Haiti och Chile.

Lions Club Åstorp är öppen för såväl kvinnor som män med personligt engagemang och som trivs i gemenskap och social samvaro.

Lions Club Åstorp öppnar möjligheter för dig och din personliga utveckling.

Grattis Björn Hallberg till 50 år i Lions. För att fira och uppmärksamma dina år som Lionmedlem överlämnas ett chevronmärke. Dina år som medlem i Lions organisation är värda att beundra och fira, eftersom du förändrat livet till det bättre för många människor.

 

Välkomna på konsert den 27 oktober kl 18:00 Pris 100:-

 

Presidentskifte i Lions Club Åstorp.

Owe Oscarson lämnar över klubban till Kerstin Angelhag.

Vi önskar Kerstin lycka till med Lions arbetet 2019-20.

 

Lions Club Åstorp delade ut årets musikstipendier till tre gitarrister. 

Tre värdiga Lions stipendiater som Lions Club Åstorp önskar lycka till.

Stipendiaterna Eddie Linderos, Rasmus Henriksson och Marko Rajkovic  fick mottaga vars ett diplom och 1500 kr som en uppmuntran till fortsatt arbete.

(Eddie Linderos ej närvarande)

Tre skickliga och pålitliga ungdomar som ställer upp och sprider glädje till sin omgivning. 

 

Lions Club Åstorp tackar för alla generösa bidrag och önskar en God Jul och ett Gott Nytt År

Presidentskifte i Lions Club Åstorp.

P President Jan Alfredsson lämnar över klubban till President Owe Oscarson.

Lycka till Owe som axlar Presidentskapet för andra gången.

 

Bo Bagewitz

15 september 1928 - 13 juni 2018

Ett sista farväl

Lions Club Åstorp

 

 

Lions Club Åstorps Musikstipendie fick Daniel Larsson, som spelat fiol i 12 år och är nu medlem i Ängelholms symfoniorkester.
Även Emma Månsson fick stipendium för sin sång. Emma har varit elev på Kulturskolan i Åstorp i 12 år. Emma är en begåvad, intresserad och mycket engagerad elev, som även spelat trombon och deltagit i körarbetet.
Båda stipendiaterna är fina förebilder för de yngre eleverna.
Lions Club Åstorp genom Boo Nilsson önskar dem lycka till i sitt arbete inom musikens värld.

Ledarstipendiet tilldelades Bo Sundberg ordförande i Badmintinklubben Klinten.

 

Melvin Johns Fellow tilldelades Jan Alfredsson för sitt stora engagemang inom Lion rörelse. Med 30 års medlemskap i Lions Club Åstorp och President för 4:e gången. 
 

 

President Jan Alfredsson

Årets musikstipendiat tilldelas 3000 kr av Lions Club Åstorps medlem Boo Nilsson

 

 

Jan Alfredsson, Lions Club Åstorp delar ut ungdomsledarstipendium till friluftsfrämjare Kenneth Nilsson och Niclas Hallberg. Både Kenneth och Niclas är sanna eldsjälar i en organisation med naturen som sin "idrottsplats". Vi vet alla att naturen skapar hälsa och livsglädje. Ju tidigare i livet du får kontakt med och lär dig om naturen, desto mer sannolikt att du kommer att njuta av friluftsliv och naturen som vuxen. Med både ödmjukhet och mångsidighet är båda föredömen som ledare.

 

Glad Påsk önskar Lions Club Åstorp.

Dessa underbara påskbuketter har delats ut till Åstorps Kommuns Äldreboende.

Tack för att ni lägger era pantkvitton till Lions Club Åstorp, vilket gjort det möjligt att glädja de äldre på boendena och ge dem lite guldkant på tillvaron.

 

 

Vid knutsfesten i Hyllinge som anordnas av ”Föreningen för ökad trivsel i Hyllinge”, till vilken vår tidigare medlem Rune Nordkvist var initiativtagare, överlämnade  Bo och Kerstin Angelhag och Jan Alfredsson från Lions Club Åstorp, diplom och vardera 2000 kr samt blommor, till de båda föreningsmedlemmarna Tommy Månsson och Per-Inge Henriksson för deras omfattande arbete inom föreningen.

 

Totalt från LC Åstorp har kronor 16 245:-. skickats till Världens Barn. Tack för ert generösa bidrag. Det kommer att göra skillnad.

DG Anette Sjöberg tillsammans med Linn Farken Ericsson är med i TV från Markaryd på Världens Barn galan. Anette, Stefan, Kajsa, Pernilla och Linn har tillsammans samlat in pengar till Världens Barn.

 

Fiskalåret 2015-16 startade med medlemsinvigning. Välkommen Ann.

     

                                  

 

 

                                     

 

 

 

Tack för alla 925 paren glasögon. De kommer att göra skillnad.

Donera glasögon och förändra en persons liv. Tänk om du kunde hjälpa ett barn att läsa. En vuxen att lyckas på arbetet. En äldre att klara sig själv. Och ge ett samhälle fler möjligheter att växa och blomstra.

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter