Kokoukset
Jäsenet

Mitä paremmin tunnemme toisemme ja mitä paremmin viihdymme yhdessä, sitä paremmin yhteinen aherruskin onnistuu.

Matka Tuntemattomaan 2019

Liinujen perinteinen Matka Tuntemattomaan suuntautui tälläkertaa Tampereen suuntaan Koipiniemelle. Perillä saimme tutustua uskomattomaan taidegalleriaan ja nauttia talonväen vieraanvaraisuudesta. Retken ideoi ja järjesti klubin uusi presidentti Annikki Mutta. Kukaan muu ei tiennyt etukäteen määränpäätä eikä edes arvannut ennenkuin olimme perillä.

 

 

 

LC-Lammin kuusikymppisillä

Kellohelmat kertovat, että LC-Lammin kuusikymppisiä vietettiin tyylikkäästi 50-luvun tyyliin. Juhlat pidettiin Lammin Turvantalolla 27.1.2018.

Ystävyyttä yli rajojen

Vuoroin vieraisilla. Liinut viettivät hauskan  päivän ystävyysklubimme Vantaan Komeettojen luona 6.5.2017.

 Ystävyysklubimme Vantaan komeetat vierailulla Tuuloksessa 5.3.2016. Legendaariseen lentokoneeseen Hanssin-Jukkaan ja paikalliseen vaatevalmistaja Vogliaan tutustumisen jälkeen ruokailu ja mukavaa yhdessäoloa Pohjoisten myllyllä. Kiitos Komeetoille vierailusta, tulkaa toistekin!

 

Liinut kevätretkellä Tallinnassa maaliskuussa 2017.

 

MATKAT UMPIMÄHKÄÄN

Vuosittain teemme yhdessä Matkan umpimähkään. Matkan järjestää presidentti ja mukaan lähtijät saavat tietää etukäteen vain lähtöpaikan ja -ajan ja retken arvioidun keston. Yllättävää, mielenkiintoista ja mahtavaa yhdessäoloa!

 

Syksyllä 2018 matkamme johti Urajärven Kartanomuseoon, jossa opas selosti seikkaperäisesti kartanon dramaattista historiaa ja sai mielikuvituksen laukkaamaan. Melkein saattoi aistia Lillyn ja Hugon läsnäolon ja häivähdyksen Valkean rouvan ikkunassa...

 

 2017 matkan ennalta tuntemattomana kohteena oli Rönnvikin viinitila Pälkäneellä. Saimme paljon tietoa juomien valmistamisesta, tutustuimme tuotantotiloihin ja tilapuotiin ja tietenkin maistelimme tilan tuotteita asiantuntijan opastuksella.

 

Syksyllä 2016 presidenttimme ohjasi meidät Tsaarin mahtikäskyllä rakennetulle Turengin rautatieasemalle. Ohjelmassa visailuja, testejä ja vallan mainiota ruokaa.

 

                            

Elokuussa 2015 bussissa arvailimme kohdetta. Kuskimme harhautti kiertämällä liikenneympyrän kolmesti, ajamalla pikkuteitä ja poikkeamalla yhden liinun kotipihaan ennen saapumistamme Villa Annaan. Aurinkoa, hyvää ruokaa ja seuraa, niistä oli iltamme tehty.

 

Syksyllä 2014 suuntasimme Orimattilaan. Syksyn pimeitä iltoja ajatellen kassit täyttyivät Maria Drockilan kynttilöistä ja iloista mieltä saimme Soile Yli-Mäyryn kartanon taiteesta ja tunnelmasta.

 

Vuonna 2013 pääsimme seuraamaan, kuinka Liisa Sauso valmistaa nahkakäsineitä Hämeenlinnassa.

 

Lepaalla meitä opasti siellä opiskellut Pilvikki Innamaa.

 

Yksi kohteemme on ollut Eija Rasinmäen mattokutomo Oitissa.

 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter