Kokoukset
Jäsenet

Toimintaa syyskaudella 2019

 

Maailman Diabetespäivä 14.11.2019 Tuulosessa.  Noin 100 henkilöä kävi  mittauttamassa verensokerinsa  ja verenpaineensa.

 

Kahvitarjoilua Tuulosessa.

Liinut Tuulosen syysmessuilla kirppismyyntiä pitämässä...

...ja samalla vaudilla heti perään myös Kapakanmäellä.

 

Toimintaa kevätkaudella 2019

Iloinen Seniori-iltapäivä Kapakanmäellä 10.4.2019

 

Talvirieha Tuulosessa helmikuussa 2019

Siellä kaikilla oli niin mukavaa.... oli hiihtoa, piirustuskilpailua, ongintaa, paloautoja, pomppulinnaa, arvontaa, Duudsonit ja vaikka mitä......Ja ensi vuonna uudestaan!

Liinut kahvituksia hoitamassa

Ahkerat Liinut ovat tuttu näky Kauppakeskus Tuulosessa. Saamme hoitaaksemme  mm. kahvitarjoiluja liikkeiden merkkipäivinä ja  puuroa joulunaikaan.

Toimintaa kaudella 2017-2018

Auta lasta - Auta perhettä -keräys

 Liinut järjestivät Auta lasta - Auta perhettä -joulukeräyksen Kauppakeskus Tuulosessa lauantaina 15.12.2018. Kauppakeskuksen asiakkaat olivat joulumielellä ja niinpä keräyskärryt täyttyivät nopeasti elintarvikkeilla ja lasten toivomilla lahjoilla. Nyt kaikki kärryihin kertynyt tavara toimitetaan edellen Hope yhdistykselle Hämeenlinnaan. Hope yhdistys toimittaa lahjoitukset jouluaatoksi apua tarvitseviin perheisiin. Kauniit kiitokset kaikille osallistuneille!

Jellona lelukirppis

Liinujen järjestämä lelukrippis oli avoinna Pääsiäisen ajan Kauppakeskus Tuulosessa.

Puurotarjoilu Tuulosessa 2.12.

Liinut hoitivat perinteiseen tapaan Tuulosen joulunavauksen puurotarjoilun. Kuvassa Tarja, Merja ja Sisko.

Herttainen hammastuokio Tenavatuvalla

Hammashoitaja Birgitatta kertoi lapsille eläväisesti sadun ja laulun keinoin hampaista ja hampaiden huollosta. Lapset myös kyselivät innokkaasti. Lahjoitimme perinteiseen tapaan myös  ksylitolipastillit, mutta tällä kertaa opastuksen kera.

Seppeletalkoot

Liinut ovat osallistuneet seppeletalkoisiin Tuuloksessa, Hauholla ja Lammilla. Talkoissa sidotaan havuseppeleet sankarivainajien haudoille.

Nenäpäivä

Iloiset nenäpäiväkerääjät Annikki ja Vieno Tuulosessa 10.11.2017. 

 

Toimintaa kaudella 2016 - 2017

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi

Istutimme seitsemän kuusta Tuuloksen Birgittakodin piha-alueelle 1.6.2017.

Varojen keräystä

Tästä oli helppo innostua.  Liinujen kevät-tempauksena varojen keräystä kirpputorimyynnillä.

 Tuulosen talvitapahtuma

Tuulosen talvitapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa 4.2. yhdessä LC Tuuloksen ja Tuulosen kauppiasyhdityksen kanssa. Ohjelmassa lasten hiihtokilpailut ja piirustuskilpailut, koko perheelle leikkimielisiä tarkkuus- ja taitokilpailuja, pomppulinna, Sepän sirkuskoirat. Ulkona rakotulet ja ruokaa sekä esittelyssä hälytysajoneuvoja ja traktori.

Pu-Su (Punainen Sulka) -tapahtumia 

PuSu-tapahtuma Kapakanmäellä 14.8.2016. Ohjelmassa huutokauppa, lavis, räppiesityksiä, tanssit Erkki Liikasen ja Hattulan viihdesoittajien tahtiin. Yhteistyössä LC Tuuloksen kanssa.

 

Liinut mukana Punainen Sulka-tempauksessa Goodmannissa Hämeenlinnassa 2016.

 

 Miljoona linnunpönttöä

Miljoona linnunpönttöä-kampanjan yli 800 000 jo rekisteröityyn pönttöön jokainen Liinu toi oman lisänsä kauden ensimmäiseen klubikokoukseen. Tuuloksen koulu asensi ja rekisteröi pöntöt lähelle koulua, jossa niiden talvikäyttöä ja asutusta keväällä voidaan seurata.

 

Jatkuvaa toimintaa

Palvelukeskus HOIVATUULEN LAULAJAISET Tuuloksessa alkoivat jo ensimmäisenä toimintavuonna ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa yhtenä Liinujen tärkeimmistä aktiviteeteistä. Odotetut laulajaiset ovat tiistaisin ja osallistujia on ollut runsaasti.

PULLONPALAUTUSKUITTEJA kerätään yhdessä LC Lammin ja  LC Tuuloksen kanssa. Keräyslaatikot sijaitsevat Kauppakeskus Tuulosessa sekä Lammin S-Marketissa ja K-Marketissa.

 

Kanta-Hämeen keskussairaalan VAUVOJEN TEHO-OSASTOLLE on valmistunut koko ajan NEULEITA: pieniä myssyjä, sukkia, tumppuja ja peittoja.

Kauden VARAINHANKINTA alkaa yleensä TUULOKSEN SYYSMESSUILLA.

Liinut ovat ahkeria keräämään rahaa omalla työllään. Syksyyn kuuluu perinteinen JOULUPUURON keitto ja tarjoilu ja pitkin kautta KAHVITUKSIA, joiden hoitaminen sujuu jo melkoisella rutiinilla.

Kauden suurin ponnistus on vuodesta 2015 järjestetty KOKO PERHEEN TALVITAPAHTUMA. Tapahtuma järjestetään yhdessä LC Tuuloksen kanssa. Tuulosen kauppakeskuksen alueella järjestetyn tapahtuman pääosassa on lasten hiihtokilpailut, joissa jokainen oman hiihtonsa sankari palkitaan mitalilla. Arvonta, ruokamyynti, pomppulinna ja leikkimieliset kilpailut tuottavat aineellista hyvää jaettavaksi ja itse tapahtuma monine ilmaisine ohjelmineen hyvää mieltä niin osallistujille kuin järjestäjille.

Presidenttimme Ulla Kartano suuntasi lomamatkansa yhdessä puolisonsa kanssa SRI LANKALLE. Lion-teemaisella lomallaan Ulla tapasi klubimme kummatkin KUMMITYTÖT ja vieraili heidän koulussaan sekä RATNAPURAN SILMÄSAIRAALASSA.

Toimintavuodesta 2014-2015 lähtien olemme sponsoroineet Jesse Anttilan urheilu-uraa. Jesse kuuluu Suomen pyörätuolikoripallomaajoukkueeseen. Lahjakkaan urheilijan harrastuksena on myös ratakelaus.

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter