Kokoukset
Jäsenet
Sähköautoilu Suomessa nyt ja tulevaisuudessa
Lions Club Järvenpää/Jannet ry järjestää sähköautoiluun liittyvän tilaisuuden Järvenpää-talon Juhani Aho salissa 19.11.2020 klo 18.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Autojen käyttövoimat nyt ja huomenna- esityksessä tiedotuspäällikkö Pekka Karvinen Toyota Auto Finland’sta selventää mm. seuraavia asioita: Minkälaisilla eri tekniikoilla varustettuja autoja on nyt tarjolla? Miten erilaiset hybridijärjestelmät (HEV + PHEV) eroavat? Sähköautot (EV) ja Vety-/polttokennoautot (FCEV).
Autojen latausjärjestelmät tänään ja tulevaisuudessa -esityksessä Solution Sales Specialist Iiro Malinen, Plugit Oy:sta avaa, miten toteutetaan taloyhtiöiden ja pientalojen latausympäristöjä.
Tilaisuuden avauksen yhteydessä saat tietoa leijonatoiminnasta ja paikan päällä voit myös liittyä toimintaan mukaan.
Kasvomaskeja ja käsidesiä on saatavilla, edellytämme maskin käyttöä kaikilta osallistujilta. Tilassa on myös järjestetty turvalliset ja riittävät etäisyydet osallistujille.
 
TERVETULOA!

 LC-Järvenpää/Jannet ry
"Hyviä töitä Hymyssä suin"

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Katso tästä linkistä Wapun Silliaamiaisen uusi sijainti

Katso tästä linkistä uusi sijainti

2018 Wapun Silliaamiainen- tapahtuma Järvenpään Rantapuistossa.

Vapun sää alitti vahvasti ennakkoarvailut, sää oli lähes kuin viimeisinä juhannuksina on ollut!
Sateisena ja koleana vappupäivänä, kuitenkin säätä uhmaten Järvenpään Rantapuiston sirkuskentälle saapui toinen toistaan upeimpia autoja, joita kuitenkin tänä vappuna saapui huomattavasti vähemmän kuin edellisenä vuonna. Paikalle saapui myös kymmenkunta moottoripyörää ja mopoa ja taas perinteisesti puolenkymmentä Zetor-traktoriakin saapui paikalle! Uutena ryhmänä saapui 5 kpl Mini-kerhon autoja esille!

Sää verotti myös paikalle saapunutta yleisöä, edellisen vapun parin tuhannen kävijän määrästä pudottiin arviolta 500 -700 henkilön määrään. Paikalle saapunut yleisö sai kuitenkin silmän ruokaa ja myös lämmikettä maistellessaan LC Järvenpää/Jannet -klubin jo 14. kerran järjestämän tapahtuman herkkuja.

Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää suosikkiaan, kauneinta autoa, ja ääniä annettiin kymmenistä eri autoista. Tuloslaskennalla oli taas haasteellinen tehtävä löytää "se kauneimmaksi äänestetty kaunotar"!

Wapun Silliaamiaisen vuoden 2018 kaunein auto äänestyksen tulokset ovat:

1. Buick JHA - 986
2. BMW CLA – 565
3. Ford KL - 559

Voittajalle on palkintona 100€ lahjakortti Järvenpään Autovaraosakeskukseen, 2. ja 3. sijan voittajat saavat Teboilin 50€ lahjakortit. Kaunein auto äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin 2 kpl S-ryhmän lahjakortteja.

Voittajat ovat Charles Wirbergh ja Harri Koski.

Järvenpään Rantapuiston lämpötila Vappupäivänä klo 13 - arvauskilpailu


Sirpa-Liisa Kolehmainen ja Power Järvenpään Aki Liukkonen.

Lämpötilamittaus klo 13 tuotti tällä kertaa tulokseksi + 9,5 astetta!

(2017 oli + 14,2, 2016 oli +16,9 astetta).
Oikein lämpötilan arvasi vain kaksi henkilöä, joiden kesken arpaonni suosi Sirpa-Liisa Kolehmaista Järvenpäästä, hänen saadessa päävoiton, 599€ arvoisen Smart-TV:n ja lähimmäksi arvanneet saivat lahjakortteja tai tavarapalkintoja: 

Ari Heikkonen, Fokus Media Finland Oy:n julkaiseman, valinnaisen lehden vuosikerta
Simo Vähämöttönen, S-ryhmän lahjakortti 50€
Emil Ahonen, S-ryhmän lahjakortti 50€
Arja Ulmanen, Kukkatalon lahjakortti 50€
Kia Launo, Kukkatalon lahjakortti 50€
Tuula Ahonen ja Antti Hautamäki, öljykanisterit

Onnea kaikille voittajille!

Kaikille voittajille on ilmoitettu ja palkinnot ovat noudettavissa 18.5.2018 asti Auto-Arita Oy:sta Järvenpäästä, osoitteesta Alhotie 8, yhteyshenkilö on Ari Vähämöttönen.
Joten kipaiskaapa palkintonne pois, jos ette ole jo niitä saanut.

Järjestäjiltä erittäin suuri ja lämmin kiitos kaikille osallistujille, nähdään taas ensi Wappuna!
Jospa saisimme silloin parin edellisen vapun mukaisen hyvän sään ja voimme tuoda esiin hienoa harrastusta ja tehdä hyvää!!

 

Kiittäen, LC-Järvenpää/Jannet ry

"Hyviä töitä Hymyssä suin"

Linkkejä kuviin Overdrive.fi palvelussa:

https://ata1.kuvat.fi/kuvat/2018/Vapun+Silliaamiainen+Jarvenpaa/
https://orp.kuvat.fi/kuvat/2018/Auto+Tapahtumat/J%C3%A4rvenp%C3%A4%C3%A4+Wapun+Silliaamiainen+1.5.2016/  Linkissä vuosiluku on väärin, mutta nämä ovat oikeasti tämän vuoden kuvia!
https://www.flickr.com/photos/141082841@N04/sets/72157695651940714/

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter