Kokoukset
Jäsenet

 Liedon Leijona liikennepuisto

Liedon Leijona liikennepuisto

 

Lions Club Lieto Loukinainen ry on perustettu 13.5.1987, eli klubimme täyttää kohta jo 30 vuotta. Jo klubia perustaessa päätimme, että avustustoimintamme suuntautuu pääasiassa lietolaisten lasten ja nuorten auttamiseen: olemme mukana Liedon keskustassa olevassa Leijona Liikennepuistossa, avustamme vähävaraisia lietolaisia lapsiperheitä, annamme opiskelijoille stipendejä, olemme mukana kustantamassa lietolaisia opettajia Lions Quest-koulutusohjelmaan, jne.

Autamme myös mahdollisuuksiemme mukaan maailmalla tapahtuvien katastrofien uhreja, meillä on myös kummilapsi Sri Lankassa, jonka koulutusta me maksamme.

Avustusvarat keräämme erilaisin varainkeräysaktiviteetein, joista saadut tuotot käytämme lyhentämättöminä avustustoimintaamme.

Klubitapaamisiin kokoonnumme yhdeksän kertaa vuoden aikana, pääasiassa Liedon Vanhalinnan kartanon arvokkaissa tiloissa, tosin käymme myös joskus yritysvierailuilla tai kokoonnumme yhdessä Lion Club Liedon kanssa esimerkiksi esitelmätilaisuuksiin. Toimintamme on vireää ja klubilaisille antoisaa.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter