Kokoukset
Jäsenet

Päivitetty: 15.1.2019

Tervetuloa LC Luhangan kotisivuille

 

 

 

Piirikuvernöörin tiedotteet ja G-Sanomat.

Lions Lehti.

Lions Liiton viestit.

Toimintasuunnitelma 18-19

 

 

Säätilaveikkauksen tulos

 

Säätilaveikkaus 2019        Tavataan torilla

 

Luhangan Joulupolku 2018

 
Lucia

 

 

 

 

Anna lahjaksi isännänviiri - Luhangan kunnan 150-vuotis juhlaviiri

Tässä on edullinen ja hieno lahja isännälle tai vaikka koko perheelle yhteisesti. Kotimaista laatutyötä.

Vielä on saatavilla molempia lipputankoviirejä sekä myös pienempiä seinäviirejä. Niitä voi ostaa Luhangan M-Marketista sekä kaikista Lions tapahtumista kuten Joulupolku tapahtumasta.

Molempien viirien tuotetiedot, hinnat ja tilausohjeet ohessa.

 

LC Luhanka mukana työllistämässä paikallisia nuoria

LC Luhanka antoi stipendin nuorelle, joka toimi kesäkirkossa oppaana. Näin olimme yhtenä järjestönä työllistämässä luhankalaisia nuoria muiden järjestöjen ohella.

Monta tapaa tehdä hyvää- Miten Rauno Ahola toteuttaa Lions periaateita

Vuosina 1985-88 rakennettiin Joutsan vanhainkoti sairaalan yhteyteen. Rauno Ahola oli silloin kunnanhallituksen puheenjohtajana ja kävi siksi useita kertoja Helsingissä selvittämässä sosiaaliministeriön apuja rakennukselle. Jo näiden perustamis- ja rakennusprojektien myötä rakennuksesta tuli tärkeä Raunolle, mutta vielä tärkeämmäsi se muodostui kun hänen omat vanhempansa joutuivat sinne hoitoon 90-luvun taitteessa.

Rauno alkoi jo silloin käydä säännöllisillä vierailuilla kaikilla kolmella vanhainkodin osastolla ja on sen jälkeen jatkanut lähes päivittäisiä tervehdyskäyntejään. Joutsan vanhainkodissa on myös ollut monia Luhankalaisia, kuten tälläkin hetkellä Klubimme LC Luhangan perustajajäsen Lars Jokitaipale. Lars lähettääkin Raunon kautta  terveisiä kaikille Lions veljille. Jokitaipale täytti 16.6.2015 97 vuotta ja Rauno oli hänen syntymäpäivänään onnittelukäynnillä vanhainkodissa.

Leijonahengessä Rauno käy myös lähes joka päivä terveyskeskuksen vuodeosastolla tapaamassa sekä luhankalaisia että joutsalaisia potilaita. Koska molemmilla paikkakunnilla Raunon vierailut ovat tulleet tutuiksi niin usein hänelle soitetaan ja kysytään vieläkö hän jatkaa vierailuitaan ja saadessaan myöntävän vastauksen useat pyytävät viemään terveisiä omaisilleen. Luhanka kuten Joutsakin ovat laajoja kuntia eikä kuntien syrjäseuduilta ole enää säännöllisiä julkisia kulkuyhteyksiä kunnan keskustaan. Raunosta on  sitten tullut tärkeä linkki välittämässä terveisiä omaisilta toipilaille kuten myös kuulumisia toipilailta omaisille.

Vaikka Raunon nykyiseltä kotipaikalta Joutsasta on yli 30 km Luhankaan niin siitä huolimatta Rauno käy myös säännöllisesti vierailuilla Luhangan vanhainkodilla ainakin pari kertaa kuukaudessa. Siellä yksi tärkeimpiä tavattavia on Matti Huuskola, joka on myös yksi LC Luhangan perustajajäsenistä. Ohessa pari kuvaa Matista ja Raunosta eri tilaisuuksissa. Ensimmäinen vuodelta 2008 Lappeenrannan vuosikokoukouksesta ja toinen Raunon 80v juhlasta.

LC Luhangan esite

Asko Kotilainen ja Kirsi Salonen ovat suunnitelleet Klubillemme esiteen, jota voi eri tilaisuuksissamme pitää saatavilla tai jakaa ihmisille. Esite ohessa.

Kiinnostaako Lions Clubin jäsenyys:

Lisätietoja Lions Clubin jäsenyydestä saat näiltä Suomen Lions-liitto ry'n sivuilta. Jos olet Luhangalta tai sen lähistöltä niin voit ottaa suoran yhteyttä meihin luhanka@lions.fi ja me opastamme liittymisasioissa.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter