Kokoukset
Jäsenet


 

http://www.lions.fi/toiminta/liity_jaseneksi/


Adventtikonsertti 7.12.2018

https://www.facebook.com/LCVantaaSimonkyla/videos/589602324826299/


Luontoaktiviteetti 7.4.2018 

Yhteensä 36 linnunpöntön ripustaminen Kylmäojan purolaaksoon
lauantaina 7.4.2018 yhdessä Vantaan Erämetsojen kanssa.
(kuva vuodelta 2017)

Laurus-kuoron juhlakonsertti 3.3.2018

Presidentti Jorma Niskanen ja Past presidentti Risto Purhonen luovuttavat klubimme maksusitoumuksen kuoronjohtaja Heidi Hariselle. Maksusitoumus kattaa nuottien ja esiintymisasujen hankkimisen kuorolle. Maksusitoumus on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka.


Adventtikonsertti 2017 

https://www.youtube.com/watch?v=qtYvP8yGrdE


Ympäristöaktiviteetti 14.11.2017

Ympäristöaktiviteetti, noin 70 asennetun linnunpöntön puhdistus ja huolto 14.11.2017. 

 


Ympäristöpalkinto 2015


”Kiitos Veteraanit!” tilaisuus Vantaan Simonkylän vanhustenkeskuksessa.

LC Vantaa/Simonkylä järjesti Suomen Lions-liiton teemaan ”Kiitos Veteraanit!” liittyen kuoro- ja musiikkiesityksen Talvisodan 75-vuotisen päättymisen päivänä 13.3.2015 Vantaan Simonkylän vanhustenkeskuksessa.

Paikalle oli kutsuttu veteraaneja niin vanhustenkeskuksesta kuin klubin alueelta.

Monipuolisista kuoro- ja musiikkiesityksistä vastasi Simonkallion koulun 70-oppilaan kuoro johtajinaan Heidi Harinen ja Henriikka Grünn. Järjestelyt Simonkylän vanhustenkeskuksessa koordinoi Helena Sallila-Tähtinen. Paikalla oli yleisöä kaikkiaan noin 80, joista veteraaneja kolme; lottaveteraanit Greta Sulin ja Elvi Kallioniemi sekä veteraani Erkki Autio.

Musiikkiesityksen jälkeen Vantaan Simonkylän vanhustenkeskus oli järjestänyt kahvi- ja seurusteluhetken paikalle olleille veteraaneille yhdessä vanhustenkeskuksen henkilöstön ja Lions klubin edustajien kanssa. Muistoksi tapahtumasta LC Vantaa/Simonkylän tapahtumavastaava Olli Rannisto ja klubipresidentti Reijo Nikula luovuttivat veteraaneille ja palvelukeskukselle musiikki CD:t


 

LC Vantaa/Simonkylä on perustettu 12.5.1971


Jäsenemme tulevat pääosin Suur-Tikkurilan alueelta.

Klubimme kokoontuu kerran kuukaudessa valmistellen meneillään olevia aktiviteetteja ja vaihtaen kuulumisia. Kuulemme usein kokouksissa myös eri alojen esitelmiä. Vuosittain teemme useampia  henkilökohtaisesti kustantamia retkiä tai vierailukäyntejä joko osana kokouksia tai itsellisinä tapahtumina. Olemme leijonahengen mukaisesti tinkimättömiä siinä, että aktiviteeteissa kerätyt tuotot menevät lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Tapahtumia
Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter