Kokoukset

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

LC Tampere kokoontuu kuukausittaiseen jäsentapaamiseen kesäkuukausia lukuunottamatta joka kuukauden 2. keskiviikko klo 18. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme. Tapahtumapaikka on ravintola Astor, Aleksis Kiven katu 26 (Keskustori), Tampere. Voit myös soittaa presidentillemme. Hänen yhteystietonsa löydät Ota yhteyttä-sivulta.

      Lions ClubTampere ry. 

Lions Club Tampere ry. on Suomen 5. vanhin Lions-klubi ja täytti 70 vuotta 27.1.2024. Toiminta-aikanaan klubi on kerännyt ja lahjoittanut erilaisiin hyväntekeväisyystarkoituksiin paikkakunnalla ja kansainvälisesti yli 300 000 euroa.

Alunperin miehiä jäsenikseen hyväksyvä klubi on muutettu 2023 yhteisklubiksi. Tämä tarkoittaa, että jäseniksi voivat tulla myös naiset. Lions-työ soveltuu erinomaisesti perheen yhteiseksi harrastukseksi. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan hyvää parisuhdetta edistää yhteiset harrastukset.

LC Tampere-klubiin on liittynyt jäseniä toimintansa lopettaneista Lions Club Tampere/Tohloppi (2014) ja Lions Club Tampere/Härmälä (2021) klubeista. 

Liity sinäkin mukavien ihmisten seuraan tekemään hyvää! Hyväntekemisen ohella saat joukon hyviä ja samanhenkisiä ystäviä. Klubimme jäsenet edustavat eri ammatteja laidasta laitaan ja kaikille yhteistä on halu tehdä hyväntekeväisyystyötä. Jokainen jäsen osallistuu kykyjensä ja voimiensa mukaan. Hyväntekeväisyyskohteet ovat pääasiassa omalla paikkakunnallamme, ja kohderyhmänä ovat avuntarpeessa olevat vanhukset ja nuoret. Avustustyöhön tarvittavat varat saadaan yleisöltä ja yrityksiltä toteuttamalla yleisötapahtumia, työsuorituksia tms. Rahalahjoitusten ohella suoritamme erilaisia palveluaktiviteetteja samalle kohderyhmälle.      

Merkittävin varojenkeräysaktiviteettimme on Härmälän Turvallisuuspäivä, joka järjestetään 23.5.2024 jo 23. kerran. Tapahtuman teema on koululaisten turvallisuus laaja-alaisesti ymmärrettynä Vuoden 2024 teema on Ethän kiusaa kaveria ja Vuonna 2024 tapahtuma on 23.5 Hatanpään koululla. Vuoden 2023 Teema "Mukava tavata pitkästä aikaa!" puri hyvin, ja kävijöitä oli välilllä tungokseen saakka. Alla kuva tapahtumasta

22. Härmälän turvallisuuspäivänä Hatanpään koululla oli runsaasti vieraita.

LC Tampere lahjoittaa tapahtuman tuotoista ison osan Härmälän koulun oppilaille stipendeinä ja palkkiona tapahtumaesitteen jakelutyöstä. Jakelun hoitaa eri luokat vuorollaan ja saamansa palkkion he voivat käyttää esim. luokkaretkikassaan. 

Tapahtuman toteuttamisessa on mukana yli 10 paikallista yhdistystä ja seuraa. Tapahtuman teema on Turvallisuus laaja-alaisesti ymmärrettynä. Suomen Punainen Risti SPR on ollut mukana joka vuosi järjestäen yleisölle joka vuosi kaikille tarpeellista ensiapukoulutusta.

Tampereen Pallo-Veikot esittelee toimintaansa ja myy oheistuotteita. 

Koulun omat pikkuyrittäjät harjoittelevat liiketoimintaa myymällä itse hankkimiaan tuotteita.  

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter