Kokoukset

Lions Club Tampere/Härmälä ry. täytti 50 vuotta 25.2.2020.  Juhtatilaisuus pidettiin ravintola Astorissa. Paikalla oli 12 lions-veljeä ja piirikuvernööri Sirkka-Liisa Voutilainen ja puolisonsa PDG Erkki Voutilainen. Tilaisuudessa perustajäsenet Antti Nikander, Risto Rinne ja Pekka Vaalavirta saivat erikoismitalit. Lisäksi piirikuvernööri jakoi Chevron-merkit 30-vuotisesta jäsenyydestä Ari Järviselle ja Erkki Nikkaselle sekä 20-vuotisesta jäsenyydestä Timo Mustajärvelle.
Tilaisuudessa perustajäsenet muistelivat perustamistapahtumaa Suomalaisella Klubilla. Paikalle saapuneista 21 Lions-veljistä moni tapasi toisensa ensimmäisen kerran. Siitä oli alkava kymmeniä vuosia kestänyt ystävyys ja Lions-veljeys hyvän asian ympärillä. 50-vuotisen toiminnan aikana on järjestetty monenmoisia tapahtumia ja aktiviteetteja varojen keräämiseksi nuorten ja vanhusten piirissä tehtävälle hyväntekeväisyystyölle. Mukana toiminnassa ovat olleet myös puolisot - Lions-ladyt, jotka ovat omilla aktiviteeteillaan niinikään keränneet ja keräävät varoja hyväntekeväisyyteen sammumattomalla innolla. Hyväntekeväisyystyön ohella merkittävä osa Lions-toimintaa on keskinäisen yhteenkuuluvaisuuden ja klubihengen kasvattaminen. Yhteenkuuluvaisuutta lisätään järjestämällä yhteisiä tapahtumia, teatteri-iltoja, matkoja, ulkoilutapahtumia jne.

Kuva 1: Lions-ladyt järjestävät vuosittain kirkkokonsertin, josta saatava nettotuotto lahjoitetaan nuoriso- ja vanhustyöhön.

Lions-ladyt järjestävät vuosittain kirkkokonsertin, josta saatavat varat käytetään kokonaan hyväntekeväisyyteen.

Kuva 2: Tärkeä osa Lions-toimintaa ovat yhteiset matkat ja tapahtumat. Toukokuussa 2019 vietimme päivän Hämeenlinnassa tutustuen Jean Sibeliuksen syntymäkotiin, Hämeen museoon ja pannukakkukahvilaan Hattulassa. Kuvassa Lionit ja ladyt pannukakkukahvilla.

Hattulan pannukakkukahvilassa 25.5.2019

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter