Möten
Medlemmar

Lions Club Tingsryd

OBS! NYTT DEN 5/11 2020

Kära Loppis-besökare,

Med anledning av de nya Corona-restriktionerna är vi tyvärr tvungna att stänga vår loppis från och med lördag den 7/11 och tillsvidare.

Vi hoppas vi snart kan önska alla välkomna tillbaka igen.

Vi återkommer med ny information på facebook och på vår hemsida så snart läget förändras.

Se aktuella Loppis-nyheter på Facebook: LionsLoppis Tingsryd

 

 

Nytt mars 2020

Sedan 1984 har Lions Club Tingsryd årligen delat ut ett kulturstipendium. För år 2019 har KulturVerkstan Tingsryd, som erbjuder lektioner i olika estetiska ämnen som musik, teater och media, driver fritidsgård samt Quintakören, utsetts till pristagare.

Motiveringen löd: KulturVerkstan erbjuder kulturutövande av hög kvalitet och tillgänglighet genom lektioner i estetiska ämnen för kommunens barn och unga. Kompletterad med en bredare verksamhet med fritidsgården Café KV och publika evenemang är KulturVerkstan uppskattad av eleverna och angelägen för samhället.

Diplomet och prissumman på 10 000 kronor överlämnades vid LC Tingsryds klubbmöte den 3 mars 2020.

Viktoria Hansson och Jesper Wihlborg från KulturVerkstan i mitten, mottog diplom och check från LC Tingsryds president Sven-Olof Johansson och Lion Kenneth Johansson.

 

Nytt januari 2020

Nu har vi haft vinstutlämning från klubbens kombinerade konstlotteri och julkort till två av vinnarna. Lion Bengt Olsson har just överlämnat ”keramikfåglar” av Gitte Bay Pedersen till Ingrid Persson, som vunnit på julkortet från Kenneth Knutsson. Till höger står Kjell-Ivar Carlsson som skickat julkortet till Ingemar Johansson som gav honom ”skulptur” av Oliver Weerasinghe i vinst.

I mitten av bilden tavlan med redovisning av det Lions Club Tingsryd skänkt under år 2019. Summan är ännu ett rekordbelopp på 1.144.000 kronor (1.123.000 kronor år 2018).

_____________________________________________________________________________

LIONS CLUB TINGSRYD

Lions har 1,3 miljoner medlemmar i världen som arbetar för att hjälpa andra och bidra till samhället. "We serve" är vårt motto.

Lions Club Tingsryd bildades den 12 april 1967 och vi är idag över 50 medlemmar. Tack vare alla Er som stöttar våra insamlingsaktiviteter, kunde vi 2019 dela ut 1.144.000:- i bidrag till behövande lokalt, nationellt och internationellt.

Tack Alla Ni som stöttar oss !!!

 

Hjälp oss hjälpa

Vi tar tacksamt emot allt från småprylar till möbler som du inte längre behöver. Lämna dina saker till vår Loppis-butik så tar vi hand om dom. Om det är mycket eller om Du inte själv har möjlighet att lämna, slå en signal till 0477-18001 så hämtar vi.

Loppisen är öppen lördagar 10.00 - 13.00, förutom helgdagar och helgdagsaftnar.  OBS! Påskafton och Pingstafton har vi öppet som vanligt.

STÅNGT TILLS VIDARE!!

 


Besök vår loppis på Facebook här.

Om Du vill bidraga till vår hjälpverksamhet, använd

Bankgiro: 341-4521

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter