Kokoukset
Jäsenet

Hyvinvointi ei ole itsestään selvää. Toinen maailmansota muutti miljoonien ihmisten ja kymmenien valtioiden kohtaloita huonoon suuntaan. Meillä Suomessa on eletty 70 hyvää vuotta. Siitä me kiitämme sotiemme veteraaneja.Heitä on keskuudessamme yhä noin 32.000. Keski-iältään he ovat jo 90-vuotiaita. Elämän ehtoolla ja iän karttuessa ystäväpiiri pienenee. Voimien hiipuessa myös mahdollisuudet yhteyksien pitämiseen vähenevät. Suomen Lions-liitto on päättänyt omalta osaltaan kiittää veteraaneja siitä, mitä he ovat tehneet meidän hyväksemme. Järjestön lähes tuhat klubia ja niiden 25.000 jäsentä etsivät kaudella 2014-2015 keinoja auttaa paikallisia veteraaneja ja helpottaa heidän elämäänsä.

Kyse ei tällä kerralla ole varojen hankinnasta vaan palvelusta. Palvelun sisältö voi olla mitä moninaisin: keskustelua, vierailu veteraanin luona, pienimuotoiset avustustyöt. Esimerkkeinä vaikkapa lumenluonti, kattokourujen puhdistus, polttopuiden teko, kaupassa käynti, omaisen haudalla käyttäminen, palovaroittimien tarkistaminen, pensasaidan tai pihanurmen leikkaaminen, kirjan tai lehden lukeminen, uutisten kertominen, kuljettaminen konserttiin, teatteriin, joulukirkkoon tai veteraanitapahtumiin, kokkikurssi, ulkoiluttaminen. Mahdollisuuksia kiitollisuuden osoittamiseen on satoja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions-klubi Turku/Suikkila järjesti Kiitos veteraanit tapahtuman Suikkilan seurakuntatalossa 12.10.2014.

Kuvat: Pertti Linden

Lions-klubi Turku/Suikkila aloitti Turun Pansiossa 1.8.2014 lähes 90-vuotiaan yksinäisen vanhuksen talonmaalaus-projekti. Aktiviteetti saatiin päätökseen 31.8.2014. Rakennuksesta maalattiin seinät ja katto sekä lisäksi autotalli ja sen katto. Aktiviteettiin osallistuivat klubin jäsenet runsaslukuisasti. Kuva rakennuksen virallisesta luovutustilaisuudessa Raino Timonen, rakennuksen omistaja, Mikko Torkkeli ja Raimo Peltonen. Kuvat: Pertti Linden

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter