Möten

Detta är den enda aktuella hemsidan för Lions Club Vellinge. Det finns många andra äldre websidor med inaktuella uppgifter. Denna sida uppdateras kontinuerligt och det är informationen här som gäller.

Lions i Vellinge bildades 1969 och ingår i den världsomspännande Lionsrörelsen med ca 1,4 miljoner medlemmar. Vi är idag ca 30 medlemmar varav ca en tredjedel är kvinnor.  Vid våra aktiviteter samlar vi in pengar som vi skänker till behjärtansvärda ändamål lokalt, nationellt och internationellt. All vår verksamhet är helt ideell och våra insamlade medel går oavkortat till vår bidragsverksamhet.

Vår största aktivitet är den populära loppmarknaden första lördagen i månaden året runt. I flera år har vi arrangerat ”kaffekalas” för pensionärer i Vellinge och bjudit in till några timmars samkväm med kaffe, tårta och underhållning. I år har vi dock valt att pausa kalaset och hoppas på att återkomma i nya former framöver. Kring juletid arrangerar vi en uppskattad julkonsert i Håslövs kyrka. Under året syns vi då och då vid olika ställen i Vellinge med mindre spontana aktiviteter.

Genom våra aktiviteter får vi möjlighet att varje år ge bidrag på mer än en halv miljon kronor till våra lokala föreningar och till andra organisationer där vi anser att våra bidrag fyller ett behov. Vi fokuserar starkt på att ge bidrag till ungdomsverksamheter.

LOPPMARKNADEN

Vi håller loppmarknad första lördagen varje månad från klockan 9 till 12 i och kring vår loppmarknadslada på Ängavägen (mitt emot Vårdcentralen). Här säljer vi det mesta man kan önska sig. Vi har möbler, porslin, hushållsprylar, elektronikutrustning, kameror, kläder, tyger, verktyg, leksaker, böcker, tavlor, skivor, mm, mm. Känner du dig hungrig eller törstig så finns det kaffe med kaka och varm korv med bröd. Vi har en riktig loppmarknad där man kan köpslå om priset under gemytliga former och har rykte om oss att ha mycket humana priser.

Det mesta av det vi säljer på våra loppmarknader kommer från insamlingscontainern på Återvinningscentralen i Lilla Hammar.

Vi tar även gärna emot dina säljbara bidrag i vår Lada onsdagar 13-14, lördagar 9-11 och numera även tisdagar mellan 18-19

Vi önskar alla gamla och nya kunder VÄLKOMNA 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter