Kokoukset

Lions Club Riihimäki Kristalli

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 – 2017

Piiri 107C/II-alue/2.lohko

Kansainvälinen teema: New Mountains to climb – Valloitamme uusia vuoria

Kansallinen teema: Tue nuorta itsenäisyyteen

C-piirin teema: yhdessä hyvää – Lionshengessä

Klubipresidentti Anja Laakso

Lohkon puheenjohtaja, ZC Minna Räisänen-Ojapalo,

LC Riihimäki/Mixed C-piirin piirikuvernööri, DG Sinikka Uola,

LC Hämeenlinna/Linnattaret Suomen Lions-liiton puheenjohtaja, CC Heikki Hemmilä,

LC Ylivieska Järjestön kansainvälinen presidentti Robert ”Bob” Corlew

Toiminta-ajatus: Tukea riihimäkeläisten lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä sekä luoda ja ylläpitää keskinäistä yhteisymmärrystä ja ystävyyssuhteita klubin jäsenten kesken sekä lähiyhteisöjen kanssa.

Klubimme perusarvoja ovat rehellisyys ja luotettavuus, palveluhalu, yhteisvastuu, oikeudenmukaisuus ja ilo.

Yleiset tavoitteet Kokoonnumme kerran kuussa syyskuusta 2016 toukokuuhun 2017 kuukauden 1. keskiviikkona.

Osallistumme liiton järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Klubiviihtyvyys, jäsenten hyvinvointi ja arvostus.

Painopisteet Lapset ja nuoret.

Viestintä Lions-tunnettavuuden vahvistaminen, Lions-toimintaa 100 vuotta Punainen-Sulka 1917-2017. Klubitoiminta Liiton ja piirin sekä lohkon päätökset ohjaavat toimintaa. Sovitetaan niiden päätökset sopivalla tavalla klubin toimintaan.

Kauden tavoitteet Pidämme ainoastaan pakolliset vuosi- ja vaalikokoukset sekä pikainen klubikokous klubi-illan yhteydessä maaliskuussa, jolloin valitaan klubimme edustajat piirin ja liiton vuosikokouksiin. Muissa klubi-illoissa keskitymme mukavaan yhdessäoloon ja virkistäytymiseen.

Hallitus hoitaa, edustaa ja ohjaa klubin toimintaa, kuten säännöissä sanotaan. Hallitus saa päättää satunnaisista raha-anomuksista ja budjetoitujen summien muuttamisesta aina 300 euroon asti, sekä sopia lahjoista, edustajista ja muistamisista juhlissa ym. kutsutilaisuuksissa sekä päättää osallistumisista aktiviteetteihin, haasteisiin ja tapahtumiin. Hallituksella on valtuudet tehdä pieniä muutoksia myös toimintasuunnitelmaan. Pyrimme säilyttämään nykyisen jäsenmäärämme, emme kasvattamaan. Keskitymme kaudella jäsenten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Jos jäsenillä on lastenhoito-ongelmia, jälkikasvu on tervetullutta klubi-iltoihimme.

Aktiviteettitoimikunnan tehtävänä on yhden tai useamman varainkeruuaktiviteetin järjestäminen kauden aikana. Toimikunta saa päättää kaikesta asiaan liittyvästä.

Jäsentoimikunnan tehtävänä on kehittää jäsenten viihtyvyyttä klubi-illoissa, esim. jäsenet kertovat työstään ja harrastuksistaan. Jos jäsenillä on terveyttä ja hyvää oloa edistäviä taitoja hän voisi kertoa niistä ja neuvoa kuinka voimme lisätä itsemme ja läheistemme hyvinvointia. Aikaisemmin jäsentoimikunnan tehtäviin kuului uusien jäsenten koulutus. Tänä keväänä lohkon puheenjohtajat on koulutettu sitä varten. Jäsentoimikunta huolehtii jokaiseen klubi-iltaan jonkun alustuksen. Jäsentoimikunta järjestää arpajaisia ym. joilla hankitaan varoja yhteisiä illanviettoja varten. Klubin strategian/kehittämissuunnitelman päivittäminen kauden päättyessä.

Merkkipäivien huomioiminen Jatkamme hallituksen ja klubikokouksen 3.4.2013 päättämällä linjalla, että jäsenen tasavuotispäiviä huomioidaan vain kerran hänen Kristalli-uransa aikana merkittävällä koru- tai lahjakorttilahjalla, jos se katsotaan aiheelliseksi huomioiden aktiivisuus klubitoimintaan. Seuraavia merkkipäiviä huomioidaan vain pienimuotoisesti onnitteluadressein, kukin ja/tai kuohujuomin. Hallituksella on valtuudet päättää merkkipäivien huomioimisista.

Vakituinen kokouspaikka on opetusravintola Hyrillan ravintolasali. Mikäli tila on varattu muuhun tarkoitukseen voimme kokoontua samalla tontilla olevaan Hyrian ruokaravintola Ruokakelloon. Ruokatarjoilun hinta on 10 - 12 euroa/hlö/arvio 20 ruokailijaa.

Hallituksen kokoukset ja klubi-illat: 7.9., 5.10., 2.11., 7.12., 4.1.2017., 1.2., 1.3., 5.4., 3.5. sekä hallituksen vaihtokokous (päivä ja paikka avoin). Ke 7.9. Hallitus ja klubi-ilta pidetään past pressa Jaanan pihapiirissä ”Vinttikievari Kuumassa Perunassa” Lopella, muutoin Hyrillan tiloissa Sakonkatu 1 ellei toisin ilmoiteta.

Ke 7.12. Piirikuvernööri Sinikka Uolan vierailu klubi-illassa. Aktiviteetit Palvelu ja varainkeruuaktiviteetit, kohderyhminä lapset, nuoret, vanhukset, huono-osaiset jakautuen paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Rauhanjulistekilpailu ”Juhlimme Rauhaa” 15.11.2016 mennessä 11, 12, tai 13 vuotta täyttäneille oppilaille.

Yhteyshenkilö Leena Laitinen LC Hollola/Kapatuosio Leijonien Hyvän päivä 8.10.2016 silmälasikeräys Sri Lankaan Prismassa.

Yhteistyötä muiden riihimäkeläisten klubien kanssa. Vastaavina Tarja ja Anne. Mahdollisesti Pu-Su lipaskeräys yhdessä riihimäkeläisten klubien kanssa. Punainen Sulka kampanja 1917-2017 Lion 100 vuotta kampanja 1917-2017.

Kummityttö Tarushi, Sri Lanka (synt. 26.9.2006) Nenäpäivä(marraskuu) tänä vuonna ei ole SLL:n ohjelmassa, mutta klubit voivat itsenäisesti olla mukana.

Saksalaiset joulumarkkinat, POP UP-ravintolapäivä(marraskuu) 27.11.2016

Mehutarjoilu Lasten kauneimmat joululaulut tapahtumassa yhteistyössä Riihimäen srk:n kanssa. Riihikodin lauluhetki.(marras-joulu) Pelastusarmeijan joulupatakeräys LC Riihimäki/Karan järjestämä(joulukuu) Tammikuu 2017, Kunniakäynti ja seppeleenlasku sankarihaudalle LC Riihimäki/Kristallin vuoro(8.1.?)

Lukuviikko Riihikodin palvelukeskuksessa.

Lasten Talvikarnevaalit-2017 (maaliskuu) päävastuullisena LC Riihimäki.

Muotinäytös ja taidehuutokauppa (tai mitä aktiviteettiryhmä keksiikään, maaliskuulle) Lisäksi: Charter Night ja klubien yhteinen kevätjuhla. Järjestelyvuorossa LC Riihimäki.

Piirin järjestämät tilaisuudet 30.8. Piirifoorumi Loppi, koulukeskus 25.10. Aluefoorumi I ja II alueet yhdessä paikka avoin 24.1.2017 Aluefoorumi I ja II alueet yhdessä paikka avoin 22.4. Piirin vuosikokous Hämeenlinna 9-11. Suomen Lions-Liiton vuosikokous Joensuu Piirin järjestämät koulutukset syyskuu 2016 Viestintäkoulutus Uuden jäsenen koulutus kysynnän mukaan 16.3. tai 21.3.2017 Johtajakoulutus tulevalle presidentille 19.4., 20.4. tai 25.4. Koulutus presidenteille, sihteereille ja rahastonhoitajille

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter