Kokoukset

 

Lahjapuu

 

Lahjapuukeräys on LC Ilmajoki Viljojen ja MLL Ilmajoki ry:n yhteinen kampanja vähävaraisille lapsiperheille marras- joulukuun aikana 2022.


Lahjapuukeräyksessä lahjoittajana voi toimia kuka tahansa yksityishenkilö, yritys tai muu toimija.
Lahjapuu lahjatoiveineen sijaitsee kirjastossa, mistä lahjoittajat voivat hakea lahjatoiveen ja toimittaa lahjan sinne määräaikaan mennessä.


Vähävaraiset perheet voivat esittää perheen lasten lahjatoiveita sähköisellä lomakkeella (bit.ly/lahjapuu2022) tai paperilomakkeella, joita on saatavilla sosiaalitoimesta, Ilmajoen seurakunnan diakoniatyöstä, Perhekeskus Aurinkoisesta sekä Ilmajoen neuvoloista.
Lisätietoa ja ilmoitus keräyksen alkamisesta julkaistaan LC Viljojen Facebook – sivuilla.


Lahjatoivelomakkeiden rekisteriseloste: 

 

Auta lähimmäistä

Auta lähimmäistä – keräyksellä LC Ilmajoki Viljat kerää lahjoituksena kuivaelintarvikkeita ja muita päivittäistavaroita apua tarvitseville lähimmäisille. Keräys toteutetaan joko kauppojen edustalla tai rahalahjoituksina keväällä 2023.

Lahjoitukset toimitetaan Ilmajoen seurakunnan diakonityöhön, edelleen lahjoitettavaksi apua tarvitseville.

Lisätietoa ja ilmoitus keräyksen alkamisesta julkaistaan LC Viljojen Facebook – sivuilla sekä Ilmajoen kunnan tapahtumakalenterissa.

Stipendit:

LC Ilmajoki Viljat lahjoittaa joka kevät stipendejä Jaakko Ilkan koululaisille. Stipendit lahjoitetaan niille koululaisille, jotka ovat osoittaneet koulunkäynnissään hyvää yritystä ja kehittymistä.

 

 Quest- koulutus

LC Ilmajoki Viljat ovat kustantaneet jo useampana vuotena yhden kasvattajan toimintavuoden aikana Quest-kurssille. Lisätietoa Quest-koulutuksesta saa Lions-liiton sivuilta tai olemalla yhteydessä Viljoihin.
 

Rauhanjuliste

Lions-klubit eri puolilla maailmaa sponsoroivat joka vuosi Lionien kansainvälistä rauhanjulistekilpailua paikallisissa kouluissa ja nuorisryhmissä. Tämä kilpailu kannustaa nuoria ympäri maailmaa ilmaisemaan näkemyksiään rauhasta sekä levittämään rauhaa ja kansainvälistä yhteisymmärrystä.


Viimeisen 25 vuoden aikana yli neljä miljoonaa lasta lähes sadasta maasta on osallistunut kilpailuun.
Kilpailuun voivat osallistua nuoret, jotka ovat 11-, 12 tai 13- vuotiaita 15. marraskuuta.

Lisätietoa saat olemalla yhteydessä Viljoihin.

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter