Kokoukset
JäsenetLions Club Janakkala/Idat ry

on perustettu 8.3.2005. Klubiimme liittyi 27 innokasta ja iloista leijonaa, Idaa. Jäsenistömme koostui niin janakkalalaisista kuin hausjärveläisistä naispuolisista henkilöistä. Olemme eri aloilla toimivia aktiivisia naisia.  Haluamme olla tekemässä hyvää ensisijaisesti omalla paikkakunnalla, mutta myös kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

 

Kummiklubiksemme ryhtyi LC Tervakoski ja henkilökohtaisiksi kummeiksi ja oppaiksemme lupautuivat Matti Johansson ja Lauri Vainio. Ensimmäisenä presidenttinämme toimi Kaisa Vainio, sihteerinä Pia Eskelinen ja rahastonhoitajana Eliisa Peltomäki.

Teemme monenlaista vapaaehtoistyötä niin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muidenkin apua tarvitsevien tukemiseksi.

Meillä on klubilippu, johon on kuvainnollisesti hahmoteltu kolme jokea, joiden varrelta klubimme jäsenet tulevat, yhdistyen Lions-merkin alla yhdeksi isoksi joeksi.

Olemme saaneet Janakkalan kunnan avustuksella Ida-Ilveksen hahmon, jota voimme käyttää ilmoituksissa ja standyissä huomiota herättämään. Hahmon näet tältäkin sivulta ja muiltakin sivuiltamme.

Kauden 2023 - 2024 teemat

We serve - me palvelemme
kansainvälinen teema

Muutamme Maailmaa
kansainvälisen presidentin teema

Merkityksellistä auttamista
kotimainen teema

Yhdessä pystymme hyvän ihmeisiin
liiton puheenjohtajan teema

Auta/Opi/Voi hyvin
piirikuvernöörin teema

Yhteishengen luominen
klubin presidentin teema

Kuukausikokouksessa 5.9.2023 laadimme yhdessä klubin arvot lohkon pj Risto Ojalan johdolla:

Auttaminen - Yhteisöllisyys - Paikallisuus - Luotettavuus.

Slogan: YHTEISTYÖLLÄ AUTAMME PAIKALLISESTI

Lions Club Janakkala/Idat viettää 8.3.2025 klubimme 20 - v juhlaa. 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter