Kokoukset

LIONSIEN OMENAMEHUASEMAN TOIMITUSEHDOT

Nämä sopimusehdot on tarkoitettu sovellettaviksi Lions Club Jyväskylä/Jyvässeudun mehuaseman palveluihin.

1. Tilaukset ja toimitus

1.1 Tilaukset: Kaikki tilaukset Lionsien omenamehuasemalle tehdään joko mehuaseman ajanvarausjärjestelmään tai puhelimitse asiakaspalveluun.

1.2 Toimitusalue: Toimitamme omenamehut ja niihin liittyvät tuotteet vain mehuaseman tiloihin.

1.3 Toimitusaika: Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä.

1.4 Mehut toimitetaan joko pastöroituina tai pastöroimattomina. Pastöroidut mehut toimitetaan kolmen litran hanapakkauspusseissa. Pastöroimattomat mehut toimitetaan asiakkaan järjestämissä astioissa. Astioiden tilavuuden pitää olla vähintään viisi litraa.

1.5 Toimitusehtojen hyväksyminen: Omenien puristaminen edellyttää asiakkaan hyväksyntää näihin toimitusehtoihin.

2. Maksu

2.1 Hinnat: Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja niihin sisältyy voimassa oleva ALV.

2.2 Maksutavat: Hyväksymme maksutavaksi yleisimmät luottokortit ja käteismaksun. Maksut tulee suorittaa omenamehun toimituksen yhteydessä. 

3. Tuotteiden palautus

3.1 Palautusoikeus: Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet virheettöminä 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissa ja käyttämättöminä.

4. Omenoiden ja mehun laatu

4.1 Puhtaus ja turvallisuus: Omenoiden seassa ei saa olla vieraita esineitä, muita hedelmiä, marjoja tai kasviksia. Omenoiden tulee olla puhtaita.

4.2 Omenoiden kunto: Mehujen käsittelystä voidaan kieltäytyä, jos omenat ovat liian pehmeitä, likaisia tai huonokuntoisia. Omenat ovat liian pehmeitä puristettaviksi, jos ne saa puristetuksi rikki kädessä. 

4.3 Mehun maku: Mehun maku ei ole mehuaseman vastuulla, koska se riippuu kunkin asiakkaan tuomista omenoista.

5. Omenoiden toimitus mehuasemalle ja mehujen kuljetusastiat

5.1 Omenoiden paino ja kunto: Omenat on tuotava mehuasemalle astioissa, joiden paino on enimmillään 25 kg. Astioiden tulee olla ehjiä ja helposti käsiteltäviä. Ne eivät saa rikkoutua normaalissa käsittelyssä. Jos omenat tuodaan epäsopivissa astioissa, on asiakas velvollinen siirtämään ne mehuaseman osoittamiin käsittelyastioihin.

5.2 Mehupussien kuljetusastiat: Astioiden tulee olla ehjiä ja helposti käsiteltäviä. Niissä ei saa olla teräviä kohtia, jotka voivat rikkoa mehupussit.

6. Vastuu

6.1 Tuotteiden laatu: Pyrimme varmistamaan, että kaikki toimitettavat tuotteet ovat laadukkaita ja vastaavat tilausta. Mikäli asiakas havaitsee tuotteissa virheitä, tulee hänen ilmoittaa niistä välittömästi yhdistyksen sähköpostiin lcjyvasseutu@gmail.com.

6.2 Vahingonkorvaus: Emme ole vastuussa välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteiden käytöstä tai toimituksen viivästymisestä.

7. Yhteystiedot

Lionsien omenamehuasema

Osoite: Kammintie 6, 40520 Jyväskylä

Sähköposti: lcjyvasseutu@gmail.com

8. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli neuvottelut eivät johda ratkaisuun, riidat ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Nämä toimitusehdot astuvat voimaan välittömästi ja niitä sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka tehdään tämän päivämäärän jälkeen. 

 

LC-JKL/JYVÄSSEUTU MEHUASEMA, SYKSY 2024

 

Mehustusaikojen varaus avutuu 24.07.2024

Voit varata ajan netissä
https://nettivaraus5.ajas.fi/ajanvaraus.php?lid=a9bca86b9cff
tai puhelimitse. Puhelinvarauksia otetaan vastaan ma-pe klo 9 – 13 numerossa 045-2073340.
 
Mehustus alkaa 7.8.2924

Hinnat

Hinnoitteluperusteena on mehustukseen tuotavien omenien kilomäärä. Astioiden paino vähennetään paikalla.

Pastöroimaton mehu 0,85 eur/omenakilo
Pastöroitu mehu 1,25 eur/omenakilo

Hanapakkauspussi 1,15 eur/kpl
Pussin säilytyskotelo 1,55 eur/kpl

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter