Kokoukset

LC Littoinen on 1969 perustettu Kaarinan alueella toimiva klubi, joka tunnetaan vuosittain toistuvista aktiviteeteistaan. Klubi järjestää mm. Littoistenjärven jään paksuuden arvauskilpailun. Tunnetuin aktiviteeteistamme on toukokuussa järjestettävä ja kaikille sopiva Littoistenjärven ympärijuoksu. Sen järjestämme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Toista sataa osallistujaa kiertää luonnonkauniin Littoistenjärven reitin juosten, hölkäten tai kävellen.

Jaamme keväisin koululaisille stipendejä. Tuemme diakoniatyötä, veteraaneja ja nuorisotyötä. Hyväntekeväisyyteen jaamme vuosittain tuhansia euroja. 

Klubilla on aktiivista yhteistyötä muiden alueen klubien kanssa. Kuukausikokouksemme ovat viihtyisiä. Nautimme hyvän illallisen ja kuuntelemme kiinnostavia esitelmiä. Jäsenillä on yhteisiä liikuntaharrastuksia. Esimerkiksi sulkapalloa pelataan viikoittain. 

Vuoden 2019 kärkihanke oli Sydäniskurihanke, jonka tavoitteena on kaikkien Lions-klubien haastaminen lahjoittamaan sydäniskureita. Hanke on saavuttanut välitavoitteensa, yli 200 iskuria on jo hankittu ja toimitettu tilaajille. LC Littoinen siirsi vastuun suoraan laitetoimittajalle Rescue Training House Oy, sähköpostiosoite info@turvallisuuskauppa.com.

Sydäniskuritilauksen yhteydessä pyydämme mainitsemaan, että hankinta liittyy LC Littoisen käynnistämään kampanjaan. Ohessa linkki, joista saa lisätietoa hankkeesta ja sydäniskureiden hankinnasta. Tiivistelmä

Elokuussa 2020 teimme merkittävän avustuksen, kun lahjoitimme Kaarinan vammaispalveluille Hippo Campe-maastopyörätuolin. Lahjoituksen teki mahdolliseksi Arna Ritari-säätiön avustus. Katso lisää: Hippo Campe maastopyörätuoli

 

Webmaster: Pentti Jäntti

12.10.2021

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter