Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Lions Club Naantali/Tawastin kotisivuille!

 

Ajankohtaista

Klubin toiminta jatkuu vuonna 2021 viranomaisten koronasuositukset huomioiden.

 

Lions Club Naantali/Tawast

Klubimme perustettiin v. 1984 Naantalin ensimmäisen klubin LC Naantali aloitteesta.

Nyt yli 30-vuotias klubimme toimii vireästi. Klubissamme on yli 20 jäsentä, joista 4 on klubin perustajajäseniä. Kuukausikokoukset ovat kuukauden kolmantena torstaina Ravintola Trapissa alkaen klo 18.00. Kokouspaikan vaihtuessa tiedon saa sihteeriltä ja linkistä ”Projekteja”.

Klubimme toimintaan kuuluvat erilaiset hyväntekeväisyysaktiviteetit. Olemme auttaneet luterilaisen sisaryhteisön Mariantyttäret sisaria puutarhatalkoilla vuosia. Kultarannan puutarhatalkoot ovat myös muodostuneet klubillemme vuosittaiseksi perinteeksi. Osallistumme aktiivisesti myös mm. nuorten yökahvilan päivystyksiin ja Joulupuu-keräykseen. Järjestämme vuosittain suuren suosion saavuttaneen alueen klubien välisen lentopalloturnauksen.

Yleisenä periaatteena pidämme, että avustusaktiviteetit ja rahalliset lahjoitukset ohjataan Naantalin kaupungin ja /tai sen välittömässä läheisyydessä oleviin/toimiviin kohteisiin sekä klubitoimintaan.

Kiinnostaako Lions-toiminta klubissamme? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja jäsenhaustamme. Yhteystietomme ovat sähköpostilla naantali.tawast@lions.fi tai soittamalla Aimo Peltonen 0500-520 818.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter