Möten
Medlemmar

Lions Club Österåker har ett antal projekt, dels för att samla in pengar till hjälpverksamheten men också dels för att rycka in och hjälpa till utan någon ekonomisk aspekt.

Lions har ju inga avlönade funktionärer - så insamlade medel går direkt in i hjälpkassan.

Här är några av våra projekt:

Lions Loppis! På Stationsvägen  51 i Åkersberga C sker försäljning av inlämnade loppisprylar på lördagar kl. 10.00 - 14.00. Då tar vi även tacksamt emot dina säljbara gåvor. 

 

Lions Julmarknad har sedan 2019 flyttat sin verksamhet, som är vår klubbs äldsta aktiviet, till Åkersberga Växtförsäljning helgen den tredje Advent. Dessförinnan har vi i över 50 år har stått på torget i Åkersberga i ur och skur, snö och sol och sålt lotter, varm korv, Lions goda julsenap m.m. Överskottet från julmarknaden går alltid ett angivet ändamål, oftast till en meningsfull ungdomsverksamhet inom Österåkers kommun. Lions Julmarknad stöds genom sponsring av lotterivinster mm av många företag i Österåker. Det tackar vi för!

Österåkers Lucia har arrangerats av Lions varje år sedan 1999. Kröningen av Lucia sker numera i Åkersberga centrum, i år lördagen den 7 december. Lucia sker i samarbete med Fix Media, Livat och Österåkers kommun. Lucia besöker äldreboenden, sjukhem, företag, affärscentrum mm. 

 

Vi delar också ut tre stipendier: Kultur-, Ungdoms- och Miljöstipendier. Utdelningen sker på Ekbacken den 6 juni varje år.

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter