Kokoukset

 

AKTIVITEETIT TOIMINTAKAUDELLA 2015- 2016:

Teatteri:

Musikaali Desiree  12.9. 2015 Tampereen Työväen Teatteri

Joulukortit ja Anna tukesi-arvat:

Keskitetään joulukorttiostokset Sinnulle. Irma toimii arpa-vastaavana.

 

 

 

AKTIVITEETIT TOIMINTAKAUDELLA 2014-2015:

HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI SAFE-SCHOOL

Olemme sponsoreina Safe-School hyväntekeväisyyskonsertissa lokakuussa 2014. Klubimme jäsen Marjut Salminen on järjestänyt ansiokkaasti amerikkalaisen luennoitsijan Azim Khamizan luennoimaan Tampereelle turvallisesta kouluympäristöstä ja kiusaamisen ehkäisemisestä. Marjut on lisäksi organisoinut konsertin käytännön järjestelyt. Klubina olemme järjestelyissä mukana.

JOULUKORTTIMYYNTI

Keskitämme taas tänäkin vuonna joulukorttiostokset Kaisulle!

 

 

 

Aktiviteetit toimintakaudella 2013- 2014:

Nenäpäivän lipaskeräys ajalla 16.10- 8.11.2013. Lipaskeräys onnistui loistavasti klubimme muutamalta jäseneltä. Mukana kerääjinä olivat Marja-Liisa, Anneli ja Raili H.  Erityisesti kunnostautuivat Raili Y. ja Sirpa S. saaden yhden päivän keräystulokseksi 254,24 euroa. Yhteensä klubissamme kerättiin Nenäpäivä lipaskeräyksellä 561,75!  Hienoa!

 

Joulukorttien myynti. Kaisulta saa kortteja.

Aamulehden myyjäiset lauantaina 14.12 Tampere-talossa. Myyntipöydällemme on suunniteltu: laatikoita, kakkuja, pipareita, leipää, torttuja, pullaa, karkkeja, joulukoristeita...ym. Tuotteet pitäisi mielellään olla laktoosittomia. Lisäksi elintarvikkeet pitää pakata hyvin ja kirjoittaa tuoteselosteeseen käytetyt aineet ja valmistajan yhteystiedot. Ilmoittakaa joulukuun kokouksessa mitä tuotte myyntiin ja sen voitko olla myymässä muutaman tunnin.

Teatteriesitys  Kvartetti 25.3.2014. Lippuja myynnissä Minnalla!

Ravintolapäivä lauantai 17.5 2014. Ravintolapäivänä Aleksandra Siltasen puistossa Palatsinraitin sillan läheisyydessa on ravintolapiste, jossa myymme vietnamilaisia kevätkääryleitä ja vihreää teetä. 

Kesäteatterireissu Valkeakoskelle 17.6.  2014. Menemme joukolla katsomaan Kesäillan valssi- esitystä. Bussikuljetus mennen tullen. Lippuja saa Minnalta, a´39 e/hlö sisältäen kuljetuksen ja teatterilipun. 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter