Kokoukset

Lions Club Tampere Siilinkari

Olemme virkeä ja toiminnanläheinen klubi, jonka sydäntä lähellä ovat sekä vanhukset, vähävaraiset perheet että tukea tarvitsevat lapset ja nuoret perheineen.

Pääasiallinen varainkeruutapahtumamme on Lions Club Tampere Ruodun kanssa vuosittain kynttilänpäivän sunnuntaina järjestettävä Kynttiläkirkkokonsertti. Konsertin tuotoista olemme jakaneet esim. lahjakortteja vähävaraisille perheille kevätjuhlavaatteiden hankintaan. Yhteistyökumppanina meillä näissä lahjoituksissa on ollut Tampereen seurakuntien diakoniatyö.

Kaudella 2022 - 23 olemme palanneet normaaliin toimintaamme. Tapaamme kuukausittain vaihtelevissa paikoissa, syömme yhdessä ravintolassa, kahvilassa tai teemme yhdessä jotain virkistävää, kuten vaikka maalaamme tauluja tai käymme pelaamassa minigolfia. Tapaamisissa suunnittelemme toimintaamme, hyvän tekemistä. Esimerkkeinä tältä kaudelta on pitkästä aikaa toteutunut kynttiläkirkkokonsertti, ennen joulua toteutunut Auta Lasta Auta perhettä -keräys ja huhtikuussa toteutuva vähävaraisten naisten hemmottelupäivä. Myös nämä aktiviteetit toteutamme yhdessä seurakuntien diakoniatyön kautta.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter