Kokoukset

Tervetuloa LC Toijala Arvo Ylpön nettisivuille!

Järjestämme avoimia tapahtumia sekä erikseen kohderyhmille suunnattuja palvelutapahtumia joka toimintakaudelle laaditun suunnitelman mukaisesti.

Vuosittaisia, jo perinteeksi muodostuneita tapahtumia ovat konsertti sekä munkki- ja simamyynti vapun kynnyksellä.
Uusina palveluaktiviteetteina ovat ensisijaisesti lapsille suunnatut tonttupolku joulun alla sekä talvitapahtuma hiihtoloman aikoihin.

Näiden lisäksi käymme ilahduttamassa ikäihmisiä palvelutaloissa ja vammaispalveluyksiköiden asukkaita erilaisten tapahtumien merkeissä.

Toivomme, että jokainen löytää tarjonnasta mieluista katseltavaa, kuunneltavaa ja osallistumisen arvoista toimintaa.Klubimme tekee hyväntekeväisyystyötä pääsääntöisesti paikallisten lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan myös uudet jäsenet. Jos olet kiinnostunut Lions-toiminnasta ja haluat  tulla tutustumaan klubiimme niin ota yhteyttä  (lc-toijala-arvo-ylppo(at)googlegroups.com ) tai keneen tahansa jäseneemme.


 

Sähköpostia voit lähettää klubille osoitteeseen toijala.arvo_ylppo(at)lions.fi

 

                                                       Lions teeman mukaisesti
                                                                "Me palvelemme "

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter