Kokoukset
Jäsenet

LC Valkeakoski/Rapola

LC Valkeakoski/Rapola on huhtikuussa 2009 perustettu valkeakoskelainen klubi, jonka jäsenistö koostuu eri-ikäisistä aktiivisista ja toimeliaista naisista.

Lionsjärjestön toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön. Lionsklubin tärkein avustuskohde on oma lähialue. Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteis­kunnan peruspalveluja. Tämä apu on hyvinkin merkittävää. Kaikki lionstoiminta tapahtuu ”Me palvelemme” / "We serve" hengessä. Suomalaisen lionstoiminnan toiminta­ ajatus on seuraava: Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansain­välisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi. 

Palveluaktiviteettejä meillä on useita mm. Auta lasta-auta perhettä aktiviteetti. Klubi lahjoittaa rahaa erilaisiin avustuskohteisiin ja tukee paikkakunnan nuoria erilaisilla stipendeillä.

   Lions Club

Valkeakoski/Rapola

 

 
 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter