Kokoukset

Lions Club Viitasaari Karoliina on nuorin Viitasaaren kolmesta lionsklubista ja siihen kuuluu pelkästään naisjäseniä. Tutustu meihin ja tule mukaan toimintaan!

Seuraa meitä Facebookissa

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2006 perustettu Lions Club Viitasaari Karoliina kehittää Viitasaarta eteenpäin entistä mukavammaksi kotikaupungiksi. Etsimme apua tarvitsevia kohteita ja ryhmiä, sekä hankimme varoja avustusten jakamiseksi sopiviin kohteisiin. Erityisen lähellä klubia ovat lapsia ja nuoria koskettavat asiat.

Rekisteröity yhdistyksemme kuuluu Suomen Lions-liittoon. Olemme osa kansainvälistä Lions-järjestöä, jonka toiminnan tunnuslause on ”Me palvelemme - We serve”. Maailman suurimman palvelujärjestön toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta eikä tavoittele taloudellista voittoa. 

LC Viitasaari Karoliina on saanut nimensä Kymönkoskella eläneen Karoliina Raatikaisen (1848-1918) mukaan. Hänen kerrotaan olleen hyväkuntoinen, rehevä, puhelias, ehkä vähän miesmäinenkin ammattinsa taitava hieroja, kuppari ja kansanparantaja. Työllään Karoliina elätti perheensä. Hänen Karoliinan portaat -kulkureittinsä jylhän Itävuoren päällä sijainneeseen kotiin kuuluu Viitasaaren nähtävyyksiin.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter