Kokoukset
Jäsenet

Lions-toiminta voi antaa uusia ulottuvuuksia elämääsi!      

                  
Lionstoiminta tarjoaa mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä. Samalla se antaa omaan elämään laatua. Vapaaehtoisena toimiessa ei auta vain muita vaan samalla saa myös omaan elämään uutta sisältöä. Arvostukset saattavat muuttua ja vapaa-ajan käyttämiselle tulee mielekäs vaihtoehto

Tule mukaan toimintaamme

Liittyminen lions-klubiin antaa elämääsi uutta sisältöä. Niinpä jos toimintamme kiinnostaa Sinua, täytä tämä lomake ja toimita se kummisi/suosittelijasi kautta jäsentoimikunnan puheenjohtajalle. 

Me palvelemme kotiseutujamme

Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.

LC Vennyt ja Jussit klubi on valinnut kohderyhmäkseen järvenpääläiset lapset ja nuoret, joten pyrimme kohdentamaan avustuksemme ja palvelumme oman paikkakunnan lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Lions-toiminta ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin.

 

 

Tästä linkistä pääset klubimme perehdytyskansioon, jonka luettuasi ja kummisi kanssa keskusteltuasi pystyt arvioimaan onko tämä juuri Sinulle sopiva vapaaehtoistyön ja itsesi kehittämisen muoto.

Yhteystietoja:

Presidentti: Liisa Rentola, puh: 0407195035

Sihteeri: Marita Lemola, puh. 050 3715334

Jäsentoimikunnan puheenjohtaja:       

Anna-Maija Lahtela, puh. 0400 729120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter