Kokoukset
Jäsenet


LC Lapua Alajoki on perustettu 1995

LC Lapua Alajoki toimii tomerasti nais- ja miesenergialla. Kun toiminnassa huomioidaan asiat kahdelta kantilta, klubissa on iloinen tekemisen meininki ja yhteishenki pelaa huumoria unohtamatta.

 

Klubilla on monenlaisia aktiviteettaja, joilla autetaanvähävaraisia lapualaisia lapsiperheita sekä muita tärkeitä avustuskohteita.

♦ Kummikohteinamme ovat kehitysvammayksiköt Hoitokoti Helmi, jossa vierailemme joulun aikaan sekä Niittypuiston asuntola,  johon suuntaamme aina ystävänpäivän aikoihin laulaen yhteislauluja
♦ Osallistumme Lapuan Vanhan Paukun joulumessuille, jossa olemme jo monen vakituinen arvanostopaikka
♦ Joulun alla yhteistyötä järjestämme joulukeräyksen "Joulutonkka". Keräykksestä saadut varat käytetään lapualaisille lapsiperheille
♦ Jaamme ennen joulua jouluisia lahja- ja ruokakasseja perheille
♦ Keräämme varoja myös pienillä siivous- ym kökillä

Meillä on vuonna 2003 syntynyt Maheesa -kummityttö Sri Lankassa. Tuemme hänen koulunkäyntiään ja tietysti kummit muistavat kummilastaan myös merkkipäivinä.

 

Kauden 2023-2024 erikoisuudet

Tämä kautena meidän omana teemana on toiminnallisuus ja liikunnalisuus, jota voimme muutamalla esimerkillä vähäsen jo raottaakin. Syyskuun kokouksen ohessa kerätään puolukoita ja helmikuussa heilutaan keilailussa ja muutenkin tulevia kokouksia aiomme pitää sään salliessa mm. kuntoillen/marjastaen/liikkuen Simpsiön luonnossa. Kokouksissa saamme taas nauttia esitelmistä ja niin nauttivat esitelmöijätkin.

 

Me palvelemme kotiseutujamme

Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lastenliikuntaharrastukset.

Lionsjärjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin

                                                  

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter