Kokoukset
Jäsenet


Pateniemen leijonat on perustettu vuonna 1984, joten  meillä on jo yli 30 vuotta takana ja uudet haasteet odottavat edessäpäin. Klubissa toimii nyt 20 aktiivista ja palveluhaluista leijonaa puolisoineen.

Tuemme ja autamme palvelemalla sekä materiaalista apua antaen. Kohteina ovat Pateniemi alueen nuoret, ikääntyneet, erilaiset apua tarvitsevat ryhmät ja järjestöt. Aktiivinen varainkeruu mahdollistaa merkittävän tuen antamisen klubin kohderyhmille.

Olemme aktiivisesti mukana myös Lions-liiton kansallisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Vireä ja monipuolinen urheilutoiminta niin järjestäjän kuin osallistujan roolissa on olennainen osa klubimme toimintaa.

Vierailut, klubiesitelmät, pikkujouluperinne ja teatteri- tms. virkistysmatkat kuuluvat perinteiseen toimintaamme.

Puolisoillemme on muodostunut jo perinteeksi kummilapsitoiminta. Heidän aktiivinen mukanaolo varainkeruuprojekteissa sekä klubin sisäisessä toiminnassa on tuonut mukanaan positiivista ja hyvää henkeä klubitoiminnalle.

Klubin webmasterina kaudella 2023-2024 toimii Sakari Murtovaara. Nettisivuja hyödynnetään klubin tiedottamisessa. Sivuja päivitetään säännöllisesti, mutta viimeisimmät uutiset löytyvät ensimmäisenä klubin Facebook sivuilta.

Klubin sähköposti on oulu.pateniemi@lions.fi ja jäsennumeromme on 768.

Sivuja päivitetty 13.03.2024

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter