Kokoukset
Jäsenet

16.12.2021: Lahjojen vienti OYS osastolle 51

Pienten lapsipotilaiden hyvinvointikasseja täydennettiin 16.12.2021, jolloin OYSin lastenosastolle 51 vietiin yli 4000 € lahjapakkaukset. Piirimme klubikeräys noin kaksi vuotta sitten oli niin tuottoisa, että siitä riitti näin hyvään antiin vielä vuodelle 2022. Lahjakorissa oli muistikirjoja pikkupotilaille, HOPLOPin ja Superparkin liikuntaseteleitä perheille samoin kuin Hesburgerin ja Subwayn aterialippuja. Lasten käyttöön löytyi vielä hammasharjoja ja -tahnoja laatikollinen (Colgate professionalilta). Uutena lahjoittajana oli Subway, joka osallistui projektiin omallakin osuudellaan. Keväälle on vielä suunnitteilla elokuvailta perheille ja ohjelmallinen ilta osastolla oleville potilaille ja heidän perheilleen. Miten nyt Korona asiat sallii. Osastolta lähetettiin runsaat kiitokset ja Hyvän Joulun toivotukset lahjoittaneille klubeille ja yrityksille. Seurataan yhdessä, miten ja monellako tapaa voimme tehdä hyvää vuonna 2022.


Kuvissa mukana luovutus hetkessä olivat Anne Väänänen LC Oulu/Sarat Timo Ylikokkila ja Hannu Anttonen LC Oulu/Pateniemi sekä vastaanottajana sh, kuntoutusohjaaja Jaana Martin OYS osasto 51

31.8.2021: Kulmat kuntoon

Lions Club Oulu/Pateniemi uimarantaa siivoamassa ja siinä ohessa tekemässä suunnitelmia uimapaikan entisöimiseksi.

6.11.2015: Nenäpäivä

Lions Club Oulu/Pateniemi järjesti marraskuun kuudentena päivänä Nenäpäivä-tapahtuman Palokan seurakuntasalissa. Vieraina oli lähiympäristön asukkaita ja alueen lastentarhan esikoululaisia. Palokan päiväkodin eskarilaiset ilahduttivat kuulijoita hauskoilla lauluillaan Ritva Niemen johdolla. Kiitokseksi jokaiselle lapselle annettiin punainen nenä, mehua ja keksiä. Tilaisuudessa oli mukana noin 50 henkilöä.

 

6.10.2015: Vanhusten viikko

Pateniemen Leijonat toteuttivat vanhustenviikon kunniaksi palvelutapahtuman Attendon Niittytuulen hoivakodissa. Lämminhenkisessä tapahtumassa presidentti Hannu Anttonen toivotti yleisön tervetulleeksi ja Kuivasojan koulun oppilaat esittivät syksyn piristykseksi lauluesityksiä kahden luokan voimin. Tapahtumassa oli yleisöä noin 150 henkilöä, joka koostui hoivakodin asukkaista ja heidän omaisistaan.

 

17.5.2015: Kuivasojatapahtuma

Pateniemen Lions Club Oulu, Pateniemi järjesti jo perinteeksi muodostuneen koko perheen kevätapahtuman Pateniemen Kuivasojan varressa. Tapahtumassa oli mukavaa yhdessäoloa, musiikkia ja kivoja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, lähinnä lasten ja vanhusten tukemiseen.

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter