Kokoukset

Lions Club Rauma / Ruori
Kotim. nro 667, Kv. nro 4031 035080
Piiri 107-M
Perustamispäivä 27.02.1978
Charter Night 05.05.1978

 

LC Rauma Ruori on perustettu 1978 ja kokoonnumme pääsääntöisesti joka kuukauden kolmas tiistai. Klubin hallitus kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen tiistai.

Klubitoiminta välilehdellä kerrotaan klubimme historiasta ja klubitoiminnasta. Tapahtumat välilehdeltä näet millaisia erilaisia aktiviteetteja olemme tehneet, millaisia tapahtumia olemme järjestäneet ja missä kaikessa olemme vuosien varrella mukana olleet.

Yksi leijonatoiminnan johtavia ajatuksia on "Me palvelemme". Teemme erilaisia palveluaktiviteetteja ja jäsenemme ovat innostuneita lisäämään palvelutoimintaa. Jos sinulla on tiedossa jokin pieni tai vaikka suurikin palveluaktiviteetti, niin ota yhteyttä meihin, katsotaan mitä voimme tehdä. Yhteystiedot välilehdeltä löydät henkilöt kehen voit olla yhteydessä.

Jaamme noin 5000 euroa vuosittain erilaisina avustuksina, stipendeinä ja lahjoituksina eri tarkoituksiin. Jos sinulla on tiedossa jokin lahjoitus tai avustuskohde, niin ota meihin yhteyttä.

Klubissamme viihdytään hyvin ja uusia jäseniä on tullut viimevuosina lähes vuosittain toimintaan mukaan. Jäseniä meillä on vajaat 60 ja heistä aktiivisia noin puolet. Meidän klubissamme yleisimpiä syitä lähteä mukaan Lions -toimintaan ovat olleet verkostoituminen, auttaminen, hyväntekeväisyystyö ja vapaaehtoistoiminta. Meitä innostavat paikallinen tekeminen, yhdessä tekeminen, hyvä yhteishenki ja erilaiset aktiviteetit.

Jos tunnet kiinnostusta tulla mukaan toimintaamme, niin ole meihin yhteydessä !

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter