Kokoukset
Jäsenet

Mertapatsas Siikajoen varrella

Tervetuloa Lions Club Siikajoen sivuille 

 

Lions Club Siikajoki on perustettu 21.11.1980. Perustamisjuhla, Charter Night pidettiin 3.5.1981. Klubin kotimainen numero on 718. Siikajoen klubilaiset ovat tehneet yli 40 vuotta palvelutyötä erityisesti paikkakunnan nuorten, sotien veteraanien ja  vanhusten sekä muiden apua tarvitsevien hyväksi. Klubi on ollut mukana myös monissa kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa ja avustustehtävissä. Lämmin kiitos näiden vuosien aikana toimintaamme tukeneille. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli palvelutyö klubimme naisten ja miesten mukavassa seurassa jäsenenä osana maailmanlaajuista palvelujärjestöä kiinnostaa. Lionien lyhentämättömän avun tarvitsijoita riittää niin lähellä kuin kaukanakin. Erityisiä haasteita ovat tuoneet koronavuosien poikkeusolot ja kriisiajan tuoma pakolaistulva. Palvelutyömme jatkuu.

Hyvän kuvan toiminnastamme saa katselemalla kuvallisia toimintakertomuksia edellisiltä kausilta sivulta kokous- ym. aineistoa. 

päivitetty 27.9.2023        webmaster: vesa.ojanpera (at) lions.fi

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter