Kokoukset
Jäsenet

Vietimme Hyvän päivää Sotkamossa 7.10.2017

Klubimme vietti tänä vuonna Hyvän päivää 7.10.2017 yhdessä Sotkamon muiden klubien kanssa. Päivän tarkoituksena on tehdä tunnetuksi lionstoimintaa ja kertoa klubin monista tavoista tehdää hyvää. Tänä vuonna Terttu ja Rauno Ketomäki jakoivat suklaata ja TervaLeijona-lehteä Vuokatin S-marketissa. Lisäksi kaupassa asioivia autettiin kassien pakkaamisessa sekä tarvittaessa kannettiin ostokset autolle. Tarkoituksena oli auttaa ja tehdä hyvää.

Hyvän päivän ohjelma jatkui kokouksella sekä iltaohjelmalla jonka teemana oli octoberfest. Illan aika jaettiin tunnustuksia klubimme jäsenille. Klubimme sai myös arvokkaan Arne Ritari-säätiön myöntämän ritarin arvon kun Matti Teiska lyötiin ritariksi numerolla 1890. Samassa tilaisuudessa ritariksi lyötiin myös naapuri klubin LC Sotkamon IPDG Aarto Mäkinen. Ilta jatkui rennoissa tunnelmissa tanssin ja karaoken parissa.

Turvaliivien luovutus Tiilikankaan päiväkodille

Kävimme luovuttamassa turvaliivejä Tiilikankaan päiväkodille alkutalvesta 2017. Lahjoitus otettiin ilolla vastaan päiväkodilla ja lasten mielestä liivit olit todella hienot, nämä päällä kelpaa touhuta ja kulkea ulkona.


(lupa kuvan julkaisuun saatu päiväkodilta)

 

 

Perinteiset pilkkikisat

Joka kevät mittelemme lähialueen klubien kanssa pitäjän pilkkimestaruudesta. Joko on kairan terät teroitettuna ja harjoittelu alkanut ensi kevään pilkkikilpailuja varten?


Kuva kevään 2015 pilkkimestaruuskilpailuista, josta LC Sotkamo/Vuokatti vei mestaruuden.

 

Vuosikokous Vuokatti 2015 -projekti

 

Kuva Vaasan vuosikokouksesta 2011. Vaasassa Vuokatti valittiin vuoden 2015 vuosikokouspaikkakunnaksi. Tervetuloa Vuokattiin !

Pyöräilykypärien luovutus ekaluokkalaisille

 

Klubille vuosittainen ykkösaktiviteetti on (ollut jo viimeidet 18 vuotta) pyöräilykypärän hankinta jokaiselle paikkakunnallamme opintiensä aloittavalle ekaluokkalaiselle, yhdessä LC Sotkamon kanssa. Kuva Salmelan koululta vuodelta 2011.

Golf

 

Sotkamon klubit ottavat toistaan mittaa vuosittain kesäkuun alun golfkisassa ja edustajamme vierailevat aktiivisesti myös muiden klubien järjestämissä kisoissa. Kuvassa Sotkamon klubien golfareita.

Klubin oma vuosikokous

Kuva LC Sotkamo/Vuokatin vuosikokouksesta 2011.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter