Möten
Medlemmar

Projekt/insamlingsaktiviteter

Lions Club Tyresö har som mål att främja och aktivt delta i samhällsnyttig verksamhet av humanitär och kulturell art och för att uppnå dessa mål genomför klubben årligen ett antal aktiviteter som ger intäkter att användas till hjälpverksamhet. Aktivitetskommittén tar initiativ till lämpliga aktiviteter och ansvarar för att de genomförs.

Det här är några aktiviteter som för närvarande ger oss intäkter:

 

 

 

 

 

 

 

 

Försäljning av julgranar i Tyresö centrum, Krusboda och Trollbäcken

Senapstillverkning

 

 

 

Julsenap - tillagning och försäljning
 

Julkonserter i kommunens kyrkor

Uppdrag som parkeringsvärdar i Sickla köpkvarter en gång i månaden utom på sommaren

Försäljning av påskträd

När påsken närmar sig så åker några glada Lions ut och hugger dessa "träd" under elledningarna. Vi hugger det beställda antalet plus några extra. Vi förser sedan träden med en fot och klär de med färgglada fjädrar och en skylt enligt bilden ovan. Under veckan före påsk levererar vi träden till butikerna och efter helgen hämtar vi tillbaka de och "räddar" fötter,skyltar och vad som går att rädda av utsmyckningen.
 
Lagerinventeringar, artistgalor samt diverse insatser för företag i regionen är exempel på andra aktiviteter som genom åren gett oss värdefulla intäkter.
 
Intäkterna från samtliga aktiviteter går alltid oavkortat till Lions hjälpverksamhet lokalt, nationellt och internationellt. Administration och andra kostnader betalas med medlemsavgifter.

 


 

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter