Möten
Medlemmar

Vi har försäljning lördagar  kl 11-14 och

inlämning endast tisdagar 11-13

 

Vi tar ej emot kläder och stora möbler just nu, då vi inte kan härbärgera mer av dessa saker.

Vi har nu nya restriktioner att förhålla oss till och släpper in ca 20 personer åt gången, men var och en måste ansvara för att hålla avstånd. 1 korg per person- barn ska hålla sig till sin förälder. Ingång  sker från baksidan och utgång + betalning sker via framsidans dörr. Paketering av de inköpta sakerna sker utomhus. Munskydd finns på plats för de som önskar..

Ingen parkering av bilar får göras på gården, då det behövs ytor att vistas på för kunderna. Om du ska hämta möbler får du köra in på gården efter att ha pratat med vår personal på plats.

Denna sida är uppdaterad 2022-01-18.

 

 
 

 
 

Här sker försäljning av allmänhetens gåvor till Lions. Det gäller möbler, konst, köksutrustningar, böcker, musikskivor, sportartiklar och diverse prylar. Vi är glada och stolta över att under lång tid kunnat bedriva loppmarknad. Det ger oss möjlighet att ge bidrag till angelägna hjälpändamål på nästan en halv miljon kronor per år.

Loppmarknaden är förlagd till Kruthuset i Vaxholm Pålsundsvägen 4. Det ligger vid Pålsundsbron. Följ skyltning från Cirkel K-macken på Stockholmsvägen.

  

 

 

 

 

      

 

Ansvarig nås på telnr: 072-917 80 59

            

 

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter