Möten
Medlemmar

 

 

 

Vi öppnar för försäljning lördagar  kl 11-14 och inlämning endast tisdagar 11-13

Vi kommer att öppna vår loppis lördagar mellan 11-14 för försäljning, men inte för inlämning på lördagar. Endast tisdagar mellan 10-13 kommer inlämningen att vara öppen.

Vi tar inte emot kläder, stora möbler och böcker just nu, då vi inte kan härbärgera mer av dessa saker.

Nu har vi restriktioner när det gäller antal besökare, 30 st åt gången. Var och en ansvarar för att hålla avstånd. Ingång från baksida och utgång och betalning framsidan, där paketering sker utomhus. Munskydd finns på plats för de som önskar..

Ingen parkering av bilar på gården, då det behövs ytor att vistas på för kunderna. Endast om man ska hämta möbler får man köra in på gården.
 

 

 
 

 
 

Här sker försäljning av allmänhetens gåvor till Lions. Det gäller möbler, konst, köksutrustningar, böcker, musikskivor, sportartiklar och diverse prylar. Vi är glada och stolta över att under lång tid kunnat bedriva loppmarknad. Det ger oss möjlighet att ge bidrag till angelägna hjälpändamål på nästan en halv miljon kronor per år.

Loppmarknaden är förlagd till Kruthuset i Vaxholm Pålsundsvägen 4. Det ligger vid Pålsundsbron. Följ skyltning från Cirkel K-macken på Stockholmsvägen.

  

 

 

 

 

      

 

Ansvariga

            Ann-Sofie Berggren 070- 215 86 86 

            Inger Fridblom 070- 970 60 98

            Merja Ekner 070- 856 57 90

 

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter