Möten
Medlemmar

Vi har försäljning lördagar  kl 11-14 och

inlämning endast tisdagar kl 11-13

 

 

Vi tar ej emot kläder och stora möbler just nu, då vi inte kan härbärgera mer av dessa saker. Vi är tacksamma om vi får hela och rena saker/ gåvor, eftersom vi inte har tillgång till vatten i Kruthuset.

Nytt sen i maj är att vi har inlett ett samarbete med Återvinningsstationen i Vaxholm. Vi hämtar från  tegelbyggnaden för återbruk och sorterar, pris-sätter och säljer på Lions.

Ingång  sker från baksidan och utgång + betalning sker via framsidans dörr. Inslagning av de inköpta sakerna sker utomhus. 

Parkering av bilar får nu göras på gården, men det finns ju begränsat antal platser. Var vänlig att inte parkera på Cirkel-K då deras få platser behövs för deras egna kunder. Man kan parkera vid Kronängsskolan, Kulan och Tennishallen.

Denna sida är uppdaterad 2022-09-02.

 

 
 

 
 

Här sker försäljning av allmänhetens gåvor till Lions. Det gäller möbler, konst, köksutrustningar, böcker, musikskivor, sportartiklar och diverse prylar. Vi är glada och stolta över att under lång tid kunnat bedriva loppmarknad. Det ger oss möjlighet att ge bidrag till angelägna hjälpändamål på ca en halv miljon kronor per år.

Loppmarknaden är förlagd till Kruthuset i Vaxholm Pålsundsvägen 4. Det ligger vid Pålsundsbron. Följ skyltning från Cirkel K-macken på Stockholmsvägen.

  

 

 

 

 

      

 

Ansvarig nås på telnr: 072-445 91 53            

 

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter