Möten
Medlemmar

Våra aktiviteter

Cirkus

Cirkus

Cirkusen arrangeras av Lions Club Gnesta, som tillsammans med lokala företag bjuder alla barn på cirkus. Hämta gratis biljetter till barnen (upp till 12 år) och köp billiga biljetter till de vuxna för 100 kr/st på Hemköp i Gnesta.
(Biljetter i kassa 5, den närmast kundparkeringen)

Gnesta Gröna Marknad

Gnestatrampet

13 september 2020 var det tänkt att genomföra sjätte Gnestatrampet, en matglad cyckelmotionsaktivtet för alla åldrar till förmån för Lions hjälpverksamhet. Då sammankomster med fler än 50 personer inte får tillstånd är aktiviteten detta år inställt. Premiären genomfördes söndagen den 14 september 2014 med nästan 200 deltagare.

Sedan 2018 genomför vi även ett motionslopp på 74 km med tidtagning i samarbete med Stjärnhovs IK Cykel.
Bilder från ÖSP.

Läs mer och anmäl dig på www.gnestatrampet.se

 

JulmarknadJulmarknad

Lions Club i Gnesta anordnar varje år en stor Julmarknad med skyltsöndag tillsammans med Gnesta Handel och Gnesta Kommun mellan Strömmentorget och Stora torget i Gnesta. Året 2020 slog Pandemin till med Covid-19 och julmarknaden ställdes in. Tomten besöker annars marknaden med julklapp till alla barn i förälders sällskap. Lions bygger upp och hyr ut marknadsstånd på Gnestas torg. Förtur på marknadsstånd har den som har en aktivitet eller något att sälja med julanknytning  de som har deltagit tidigare år. Julmarknadens besökare möts av julstämning, marknadsstånd, öppna butiker, tomte, julmusik med mera. Marknaden pågår normalt sätt från klockan 12.00 till 16.00.
Mer information och anmälan för den som vill ställa ut hittar du på www.gnestajulmarknad.se

Lions Julkonsert med Karin Westerberg

November middag2017 var året då Lions Club i Gnesta åter tog upp traditionen med Julkonsert. Konserten är ett samarbete med Karin Westerberg bjuder på julinspirerad musik tillsammans med inbjudna gästartister.
Vi genomför en dagföreställning vid 14.00 och en kvällsföreställning kl 19.00
2019 genomfördes julkonserten den 5 december och biljettsläpp skedde vid årets Julmarknad och biljetter såldes sedan på servicecentret.

November middag

Aktivitet på äldreboende

Lions Club i Gnesta har under många år bjudit boende på Frustunagården, Liljedalshemmet och Ekhagen på fest vanligtvis i november. Där anordnas stort kalas för boende och inbjudna med mat och musik.
 

 

Loppmarknad i Gnesta

Loppmarknad

Varje år i maj anordnar Lions Club Gnesta Loppmarknad på Rekals kontors- och lagerområde, vid fd Tvålfabriken, söder om järnvägen. Start klockan 10.00 och vi håller på till klockan 14.00. Vi säljer Möbler, Husgeråd, Böcker, Sport och fritidsaker, mm. Under hela Året tar Lions tacksamt emot gåvor till Loppmarknaden. Det är bara att kontakta loppmarknadens kommittéansvariga så anordnar vi så att skänkta saker tas emot. Se Kontakta oss. Klubben kan även anordna hämtningar inom rimligt avstånd från Gnesta på lördagar varje jämn vecka. På marknadsdagen kan alla köpare göra stora fynd bland alla marknadsstånden.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter