Möten
Medlemmar

Våra aktiviteter

Cirkus

Cirkus 12/6 -2022

Cirkusen arrangerades av Lions Club Gnesta, som tillsammans med lokala företag bjöd alla barn på cirkus. Gratis biljetter till barnen (upp till 12 år) och billiga biljetter till de vuxna för 100 kr/st. Två fullsatta bejublade föreställnigar

 

Gnesta Gröna Marknad

Gnestatrampet

Fem gånger arrangerade vi Gnestatrampet, inställd tillsvidare. Vi hoppas åter kunnat ta upp denna matglada cyckelmotionsaktivtet för alla åldrar till förmån för Lions hjälpverksamhet. Premiären genomfördes söndagen den 14 september 2014 med nästan 200 deltagare. 2018 och 2019  genomförde vi även ett motionslopp på 74 km med tidtagning i samarbete med Stjärnhovs IK Cykel.
 

 

JulmarknadJulmarknad 20/11 2022

Lions Club i Gnesta anordnar varje år en stor Julmarknad med skyltsöndag tillsammans med Gnesta Handel och Gnesta Kommun mellan Strömmentorget och Stora torget i Gnesta.  Tomten besöker marknaden med julklapp till alla barn i förälders sällskap. Lions bygger upp och hyr ut marknadsstånd på Gnestas torg. Förtur på marknadsstånd har den som har en aktivitet eller något att sälja med julanknytning samt de som har deltagit tidigare år. Julmarknadens besökare möts av julstämning, marknadsstånd, öppna butiker, tomte, julmusik med mera. Marknaden pågår från klockan 12.00 till 16.00.
Mer information och anmälan för den som vill ställa ut hittar du på www.gnestajulmarknad.se

Lions Julkonsert Karin Westerberg 14/12 2022

November middag2017 var året då Lions Club i Gnesta åter tog upp traditionen med Julkonsert. Konserten är ett samarbete med Karin Westerberg bjuder på julinspirerad musik tillsammans med inbjudna gästartister. Vi genomför en dagföreställning vid 14.00 och en kvällsföreställning kl 19.00
Biljettsläpp sker vid årets Julmarknad och biljetter finns sedan för köp på servicecentret.
 
 

November middag

Aktivitet på äldreboende

Lions Club i Gnesta har under många år bjudit boende på Frustunagården, Liljedalshemmet och Ekhagen på fest vanligtvis i november. Där anordnas stort kalas för boende och inbjudna med mat och musik.
 

 

Loppmarknad i Gnesta

Loppmarknad ersatt av Fyndmarknaden

Tidigare år, i maj, anordnadeLions Club Gnesta Loppmarknad på Rekals kontors- och lagerområde, vid fd Tvålfabriken, söder om järnvägen. Med start klockan 10.00 till klockan 14.00. Möbler, Husgeråd, Böcker, Sport och fritidsaker, mm. Under hela Året tar Lions tacksamt emot gåvor till Loppmarknaden. Det är bara att kontakta loppmarknadens kommittéansvariga så anordnar vi så att skänkta saker tas emot. Se Kontakta oss. Klubben kan även anordna hämtningar inom rimligt avstånd från Gnesta på torsdagar udda veckor. På marknadsdagen kan alla köpare göra stora fynd bland alla marknadsstånden.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter