Kokoukset
Jäsenet

LC Kellokoski/Annat toivottaa kaikille oikein hyvää syksyä

 

 

DIABETESKÄVELY

Lauantaina 9.10.2021

Klo 10.30-12

Lähtö Kellokosken koulun P-alueelta klo 10.30

Diabeteskävely on koko perheelle sopiva tapahtuma. Kävelyreitti kulkee Kellokosken ruukin kauniissa maisemissa. Lähtö yläkoulun parkkipaikalta, josta suunnataan kirkolle ja edelleen taidepolulle, joka kulkee aivan Keravanjoen tuntumassa. Omenalahden sillalta matka jatkuu takaisin koulun parkkipaikalle.

Taidepolulla on mehutarjoilu osallistujille.

Tervetuloa mukaan !

Lions Club Kellokoski/Annat

                                            

               

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006

 

Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (24.03.2019) meitä Annoja on 21 (+ 1 ulkojäsen)

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter