Kokoukset
Jäsenet

Auta lasta - Auta perhettä joulukeräys Kellokoskella

Me Lions Club Kellokoski/Annat järjestimme 10.-11. joulukuuta
"Auta lasta - Auta perhettä" -keräyskampanjan, uudella, upealla K-Supermarketillamme.
Suuri kiitos Tiina ja Janne Jutilalle, että saimme toteuttaa kampanjan kaupalla.

Keräyksen tuotto:
16 laatikollista ruokaa, kaksi laatikollista hygieniatuotteita, kassillinen lasten lelu- ja piirustustarvikkeita ja monta säkkiä wc- ja talouspaperia.
Saimme lahjoituksena myös rahaa ja lahjakortteja yhteensä 240€ arvosta. Rahalahjoituksilla hankimme lahjakortteja jaettavaksi keräykseen.

 Keräyksen tuotto on toimitettu Kellokosken seurakuntatalolle, diakoni Tiina Penttilälle, jaettavaksi edelleen avun tarvitsijoille, kellokoskelaisille lapsiperheille.

Tämän lisäksi saimme hankittua Pyhäinpäivän kranssimyynnin tuotolla ja jouluisten leivonnaisten myyntituotolla 10x 50 €  ja 10x70 € K- ruokalahjakorttia. Osa näistä toimitettiin perhesosiaalityölle, jaettavaksi heidän kauttaan avun tarvitsijoille, kellokoskelaisille perheille.

Suuri kiitos ja lämmin Hyvän Joulun toivotus kaikille lahjoittajille.

LC Kellokoski/Annat

                                            

               

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006

 

Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (1/2022) meitä Annoja on 21

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter