Kokoukset
Jäsenet

Lauri Heikkinen vieraili kuukausitapaamisessamme pitämässä esitelmän Timperfreen virmasta. 
Esitelmä oli erittäin mielenkiintoinen, josta parhaiten jäi mieleen se Saksan reissu, jossa
Laurin kieliongelmat sevisivät, kun sanoi HOLÖKYN KÖLKYN.

Ikolan pappilan purkutyöt alakvat olla klubimme osalta loppusuoralla.
Purkuporukkaa on riittänyt, työ on ollut suuri voimien koetus.
10.2.2021

 Ikolan pappilan purkutyöt alkavat olla loppusuoralla. Klubiveljet ovat tehneet suuren
taalkootyöurakan syksyn/alkutalven aikana
Kuva otettu 14.1.2021

LC Kuhmo/Kuhmoniemi ja LC Kuhmo/Helenat laskivat Lions-viikolla seppeleen Kuhmon sankarihaudalle Melvin Jonesin syntymäpäivänä 13.01. keskiviikkon
Kuva otettu 13.12021


22.12.2020

Poikkeuksellisissa olosuhteissa Korona epedemian aikana pidimme Joulukuun kuukausitapaamisen ulkotiloissa Kuhmon seurakuntatalon rannassa, jätkän kynttilöiden loisteessa. Lion veli kirkkoherra Timo Suutari puhumassa Jouluevankeljumista. 
 Muuta ohjelmaa oli pres. Mauri Vildenin tervehdys-sanat,  kanttori Gogolev Dimitriin vetämänä joululauluja, tarjoiluna kuumaa glögiä,kahvia, pipareja ja joulu-torttuja. 

Pres. Mauri Vilden puhumassa  joululkuun kuukausitapaamisessa 22.12.2020


Hyvää Joulua lion-veljille/ puolisoille/perheille

5.10.2020
Hyvä alku Ikolan pappilan remontissa. Klubimme veljet purkamassa entisiä pesuhuonetiloja tulevan keittiön kohdalata pois.

Ikolan pappilan remonttiporukka kahvitauolla. Kirkkoherra lion Timo Suutari oli järjestänyt talkooporukalle kahvit, makkaroiden ja munkkien kera.

 

26.9.-20 oli mahdollista oasllistua jänisjahtiin Halmevaaran maastossa, mutta osallistujia oli kovin vähän, osasyynä osallistumisvähyyteen lienee ollut Koronavirus. Toivotaan , että ko. tapahtumaan saadaan tulevina vuosina innostusta enemmän.

 

Klubimme osallistuu Ikolan pappilan sisäremonttiin. Menossa on sisääntulokuistin ikkunapokien  raaputus vanhoista maaleista. Työssä tälläkertaa Timo, Eero ja Jorma.

 

LC Kuhmo/Kuhmoniemen hallitusten vaihtokokous pidettiin Ikolan pappilassa 17.7-20. Pauli Huttunen luovutti klubin johtamisen Mauri Vildenille.
Ystävyysklubimme LC Nivalan lahjoittama taulu siirtyi uudelle presidentille.

 

Nyt Korona-aikaan poikkeusoloissa hallituksen kokouksessa pres. Pauli Huttunen selvitti menneen kauden toiminnasta ja siinä tuli esille niitä toimintoja, mitkä olivat menneeltä kaudelta jääneet  tekemättä, mutta ovat nyt edessä tulevalla kaudella. 

 

Joulukuun kuukausitapaaminen järjestetään 22.12.-20 klo 18.00 seurakuntakeskuksen takapihan puolella. Ohjelmassa on glögi, pipari-ja torttutarjoilut, veli Timon puhe, joululauluja ja vapaamuotoista seurustelua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter