Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Liedon Lions Clubin kotisivuille!

Aurajokilaakso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieto on voimakkaasti kasvava, yritteliäs kunta. Kunnan kannustava ja joustava suhtautuminen yrittäjiin näkyy myös käytännössä, mm. kaavoituksessa ja lupapolitiikassa yritysten tarpeet on otettu hyvin huomioon. Lieto valittiin Suomen yritysystävällisimmäksi kunnaksi vuonna 2011 ja myös vuonna 2019 (alle 50 000 asukkaan kunnat).

Liedossa eletään hyvää ja kokonaisvaltaista elämää. Työn vastapainona arvostetaan yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa, ja se näkyy myös kunnan päätöksenteossa. Huolimatta siitä, että kunta on hyvin edistyksellinen, löytyy aina osa-alueita niin vanhus kuin nuorisotyössäkin sekä kulttuurin alalla, joissa tarvitaan myös kolmannen sektorin panoksia. Juuri tässä on Lions-järjestöllä oma tehtävänsä.

Lieto-viiri on kotitalon ylpeys ja tekee juhlapäivästä ikimuistoisen! Se on myös erinomainen lahja niin taloon kuin mökillekin.

Tiedustelut: Ismo Takala puh 040 7658541, e-mail ismo.takala@gmail.com tai lieto@lions.fi

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter