Kokoukset

LIONS CLUB KEURUU

Presidentti Pekka Rantanen

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2023 - 2024

Lions Club Keuruu on paikkakunnan vanhin Lions-klubi. Ikääntyminen näkyy myös jäsentemme keskuudessa. Toimintakauden aikana hallitus tekee erilaisia suunnitelmia, joilla saamme uusia jäseniä aktiiviseen toimintaamme. Lions Club on ihanteellinen paikka päästä mukaan yhteisölliseen toimintaan. Yritämme tämän vuoksi tavoittaa paikkakunnalle muuttavia uusia henkilöitä ja kertoa heille Lions-toiminnasta.

Me palvelemme - tunnuslauseen mukaisesti jatkamme kotikunnassamme toimintaamme tunnettuna, aktiivisena palvelujärjestönä, joka yhteistyölähtöisesti palvelee tarvitsijoita laadukkaalla tavalla. Toimintamme arvoina ovat; luotettavuus, ihmisläheisyys, palveluhalu, talkoohenki ja paikallisuus. Kansanvälisen järjestön jäseninä osallistumme sen osoittamaan palvelutyöhön mahdollisuuksiemme mukaan.

Klubin tärkeimpinä aktiviteetteina jatkuu edelleen Keuruun Joulu -julkaisun tuottaminen sekä vapun aaton Kraanan aukaisu. Muihin aktiviteetteihin osallistumme harkintamme mukaisesti.

Viestinnän merkitystä pidämme tärkeänä. Tulemme korostamaan hallituksen toiminnan tärkeyttä päätöksenteossa. Sääntömääräisistä kokouksista tehdään viralliset pöytäkirjat. Klubikokouksista, jotka pidetään yritysvierailujen ym. käyntien yhteydessä, laaditaan muistio.

Toimintamme näkyvyyden huomioimme kaikissa aktiviteeteissa.

Pidämme tärkeänä yhteistyötä kaikkien muiden toimivien Lions-klubien kanssa. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan lohkon, alueen, piirin ja liiton järjestämiin kokouksiin ja tapahtumiin. 

Klubin hallituksen kokoukset pidetään kuukauden viimeisenä torstaina klo 17.00 alkaen. Kokouspaikkana kirjaston alakerran kokoushuone, jos ei toisin ilmoiteta.

Klubikokoukset pidetään perinteiseen tapaan Hotelli Keurusselässä kuukauden ensimmäisenä torstaina alkaen klo 18.00, jos ei toisin ilmoiteta.

Syyskuu: Kuukausikokous 07.09.2023 (vierailija)

Lokakuu: Kuukausikokous ja vuosikokous 05.10.2023 (Hotelli Keurusselkä)

Marraskuu: Kuukausikokous 02.11.2023 (yritysvierailu, muistio)

Joulukuu: Kuukausikokous, pikkujoulutilaisuus 02.12.2023 Pappilan Pidot

Tammikuu: Kuukausikokous 04.01.2024 (vierailija)

Helmikuu: Kuukausikokous 01.02.2024, Liikelataamo (keilaus) Lions Club Keuruu 60 -vuotisjuhlatilaisuus (Mäntän klubi?)

Maaliskuu: Kuukausikokous 07.03.2024 (yritysvierailu, muistio)

Huhtikuu: Kuukausikokous & vaalikokous 04.04.2024, Hotelli Keurusselkä

Toukokuu: Kuukausikokous 02.05.2024, Hotelli Keurusselkä

Kesäkuu: Vallanvaihtotilaisuus (paikka vielä avoin)

_________________________________________________________________________

Toimintasuunnitelma leijonavuodelle 2022-2023

Presidentti Tuire Junnonen
Toimintasuunnitelmaa tarkennetaan kuukausittain hallituksen kokouksissa.
Toiminta Klubinpääaktiviteetit ovat edelleen Keuruun Joulu vuosikirja sekä Kraanan aukaisu.
Nämä aktiviteetit tuovat Lions toiminnan näkyvyyden lisääminen ja varojen hankkiminen paikkakunnan avustuskohteisiin ja kansainvälisenä järjestönä myös ulkomaisiin kohteisiin. Aktiviteeteihin osallitumme jos klubillemme sopivia löytyy.
Hallintoaktiviteetteja tarvitaan kipeästi, jäsenten toivotaan löytävän klubillemme sopivia hallintoaktiviteetteja. Unohtamatta lohkon muita klubeja, jos löydettäisiin jotain yhteistä toimintaa.
Osallistutaan lohkon, aluteen, piirin ja liiton järjestämiin kokouksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Esim. piirifoorumi lauantaina 24.9.2022.
Aluefoorumit vk. 47 (21. - 25.11.2022. ja vko 8 (20. - 24.2.2023).
Piirin vuosikokous huhtikuussa Keuruulla.
Kokoukset Klubin hallituksen kokoukset pidetään pääsääntöisesti kuukausen viimeisenä torstaina alkaen klo 17.00 paikka on kirjaston alakerta, käynti alaovesta yläkerran kauttakin pääsee.
Klubikokoukset pidetään pääsääntöisesti Hotelli Keurusselässä kuukauden ensimmäisenä torstaina alkaen klo 18.00. Puolisot ovat tervetulleita klubimme kokouksiin.
Joulukuussa pidetään Joulujuhla jouluisella aterialla ja kokoontumisella lauantaina 3.12. alkaen klo 18.00. Hotelli Keurusselässä.
Klubikokousten piristykseksi jatketaan jo aloitettua ja suuren suosion saavuttanutta huutokauppaa johon klubikokoukseen osallistuja tuo mukanaan jonkun huutokaupattavan pienen rahan esineen / tavaran.
Esitelmiä pyritään saamaan useisiin kokouksiin ja jos mahdollista tekisimme yritysvierailuja. Teatteri esityksiin voitaisiin osallistua mikäli klubilaisilla riittää innostusta.
Vierailuista ja muusta toiminnasta tiedotetaan, kun kohde ja aikataulu on selvillä. Toiveissa on että klubilaiset kävisivät kokouksissa ja osallistuisivat kokouksiin ja tapahtumiin entistäkin aktiivisemmin.
Jäsenhankintaa jatketaan suurella aktiivisuudella.
Talous Jäsenmaksu pidetään sellaisena, että klubin toiminta turvataan ja liiton-ja kansainvälinen jäsenmaksu tulee maksetuksi.

 

Lions Club Keuruun presidentti
Tuire Junnonen

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter