Möten

Bli medlem

Lions är en kreativ verksamhet som både ger och skänker glädje. Vi är ett glatt gäng som jobbar helt ideellt.

Vill du vara med och dela vår glädje?

 

Är Du intresserad av människor, vill Du göra en insats för de som har det besvärligt och gillar Du att ha trevligt i goda vänners lag? Då är Lions Club Trelleborg rätt ställe för Dig!

Vi har våra möten en gång per månad. Då diskuterar vi vilka aktiviteter vi skall satsa på för att få in pengar och hur dessa skall användas. Och så äter vi en bit mat och umgås.

I våra aktiviteter deltar medlemmarna med liv och lust och lusten att delta är stor eftersom vi har trevligt tillsammans när vi jobbar! Våra klubbaktiviteter och fester brukar samla många medlemmar. Det bidrar till att det är roligt att vara ett Lion. Så unna Dig själv att bli medlem.

Visste Du förresten att alla de medel som vi samlar in direkt och oavkortat användes i vår hjälpverksamhet? Detta är vi stolta över!

 

Vill Du veta mer om Lions? Vill Du komma i kontakt med Lions Club Trelleborg? Ring eller skicka e-post till någon av oss! Välkommen!

 

Hur blir Du medlem?

  • Du anmäler ditt intresse!

  • Du får en fadder som hjälper dig tillrätta

  • Du får delta i våra olika aktiviteter och verksamheter under en provperiod

  • Du inbjuds att som gäst delta i våra Allmänna möten och du presenteras för klubbens medlemmar

  • Du får en genomgång av de regler som gäller för medlemskapet

  • Du antas som medlem efter några månader under högtidliga former om Allmänna mötet anser att du uppfyller krav och förväntningar på att bli en god Lions!

 

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter